mascara
Er zijn echt ontzettend veel mascara’s. Als je wil dat hij verkoopt, dan moet je opvallen en anders durven zijn. Essence durft dat met deze nieuwe mascara. Hij heeft namelijk twee gaten in het borsteltje en dat klinkt mij bijzonder in de oren. Die wilde ik dus wel proberen.

mascara
De verpakking is niet heel bijzonder, maar de opvallende groene kleur vind ik wel erg leuk. Het is de Essence Maximum Volume mascara en door het borsteltje zou je dus nog meer volume moeten kunnen creëren. Nou ik ben benieuwd!

mascara
mascara
Dit is hoe het borsteltje eruit ziet. Je kunt het niet super goed zien, maar er zitten dus twee gaten in. Ik had verwacht dat het borsteltje er net zo uit zou zien als de afbeelding op de verpakking. Door de mascara blijven de gaten alleen aan het borsteltje plakken, waardoor het dus eigenlijk een gewone normale variant is als hem gaat gebruiken. Tijdens het gebruiken laten ze iets los, maar niet veel.


mascara
Hier zie je het resultaat op mijn wimpers. Het effect vind ik mooi, maar extreem volume zie ik niet. Wel zie ik dat de mascara echt goed lengte geeft aan mijn wimpers en dat vind ik wel heel erg mooi. Ook separeert hij mijn wimpers goed. Met meerdere laagjes kan je al wel snel een spinnenpoot effect geven. Maar twee laagjes wil nog prima.

mascara
Ik merk echt helemaal niks van het rare borsteltje en vind ik hem niet heel speciaal. Het effect op mijn wimpers vind ik erg mooi en ik gebruik hem nu graag. Het is dus een prima mascara die ik fijn in gebruik vind, maar het borsteltje is naar mijn idee meer een verkooptruc.

mascara

Conclusie:

Jammer dat het borsteltje niet is zoals ik had verwacht. Het is een goede mascara, maar het borsteltje maakte mij toch nieuwsgierig en daarom kocht ik hem. Heel slim dus van Essence. Het is een goede mascara, maar verwacht maar niet zo heel veel van die gaten in de borstel. Ze hebben niet echt een toegevoegde waarde. De mascara is te koop bij Kruidvat.

Wat had jij van deze mascara verwacht?