De eerste paar jaren dat ik met beauty bezig was reinigde ik mijn gezicht altijd met reinigingsdoekjes. Niet zo heel erg, maar het is eigenlijk beter om niet elke dag je gezicht hiermee te reinigen. Op dit moment gebruik ik een aantal verschillende producten om mijn make-up er helemaal af te halen. Mijn oude remover was weer op en het is dus weer tijd voor een nieuwe.

e review. Ik deel graag mijn mening met jullie over dit product.
Hierbij heb ik het over de L’Oréal Zachte Oog- en Lip Reinigingslotion Waterproof. Op mijn verpakking staat het er allemaal in het Duits op, maar hij is ook in Nederland verkrijgbaar met precies dezelfde inhoud. Dit product van L’Oréal heb ik al eens eerder gehad, maar dan nog in de oude verpakkingen van jaren geleden. Deze nieuwe verpakking vind ik er echt heel leuk uitzien. Is het raar dat ik dat zeg over zo iets niet zo heel belangrijks?! Het is maar een remover, dat klopt. Toch vind ik de verpakking erg mooi. Hij is namelijk heel smal en breed. Hij ziet en voelt ook iets luxer aan, terwijl het ook maar gewoon plastic is. Verder bevat de verpakking een klimdop en dat vind ik toch wel de fijnste voor een remover.

Ingrediënten
Aqua/Water , Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isoprpyl Palmitate, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Poloxamer 184, Potassium Phosphate, Panthenol, Polyaminopropyl Biguanide, CI 61565/Green 6.Zoals je bij deze remover ziet, zie je een bovenste laagje met een blauwe vloeistof en daaronder een transparante vloeistof. Het is dus de bedoeling dat je de remover schud waardoor het één kleur word. Na enkele minuten zullen de bestanddelen weer van elkaar scheiden. De geur van de remover is fris, maar niet zo heel sterk. Je ruikt hem vrijwel niet.


De remover breng ik aan op een wattenschijfje en zo haal ik mijn make-up er mee af. De remover is speciaal voor je ogen en voor je lippen en ook nog eens waterproof. Gelukkig is hij ook echt waterproof en gaat mijn make-up er heel makkelijk af zonder te boenen. De remover laat geen vettig laagje achter en mijn huid word er niet door uitgedroogd. Ook worden mijn ogen niet gevoelig of rood van deze remover en dat vind ik ook erg fijn. Door het gebruik van contactlenzen heb ik dit namelijk met enkele removers wel.

Kortom: Ik heb niet veel negatiefs over dit product te melden. Of eigenlijk helemaal niks zelf. Tot nu toe is dit wel één van de fijnste removers die ik heb geprobeerd. Ik ben er enorm tevreden over en hij doet precies wat moet doen. Wel is hij voor een remover redelijk prijzig. Hij kost namelijk €6,09 en is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat. Gelukkig is L’Oréal vaak in de aanbieding en kunnen we daar dan mooi van profiteren.

Op mijn blog heb ik meerder make-up removers gereviewed. Dus als je benieuwd bent geworden dan heb ik speciaal voor jou een lijstje hieronder staan met al mijn reviews.

Essence eye make-up remover
Trekpleister Oog en Lip Make-up Remover
Nivea Verfrissende Reinigingsmousse
Nivea Oogmake-up reinigingslotion
eBay Cleansing Pad