L’Oréal Glam Bronze La Terra Bronzer

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
Vooral in de zomermaanden is een gebronsd kleurtje heel toepasselijk. L’Oréal heeft een zomercollectie met allemaal producten die zorgen voor zo’n kleurtje. Waaronder de L’Oréal Glam Bronze La Terra Bronzer. Hij is lekker groot en te gebruiken voor je gezicht en het lichaam!

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
De bronzer is lekker groot en er zit maar liefst 18 gram product in. Dat is behoorlijk veel! De bronzer is geschikt voor je gezicht en voor je lichaam en daarom dus extra makkelijk dat hij zo lekker groot is. Zo kan je bijvoorbeeld de bronzer aanbrengen bij je sleutelbeen of decolleté.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
De verpakking vind ik tof. Hij is lekker groot met mooie oranje glimmende details. De verpakking is fijn in gebruik en werkt makkelijk. De deksel is transparant waardoor je de kleur goed kan zien. Op de achterkant vind je nog enkele informatie. Ook vind je daar welke kleur je hebt en dat is in mijn geval de lichtste kleur 01.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
De bronzer lijkt op de foto mat, maar niets is minder waar. De bronzer bevat namelijk een kleine gouden shimmer. De shimmer valt niet op in daglicht, maar wel in zonlicht of met flits. Op de bovenste foto zie je de bronzer zonder flits en daaronder met.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
Hier zie je de swatch van de bronzer. De structuur is zacht, maar niet te zacht dat de poeder los komt te liggen. De bronzer neigt wel wat naar de oranje kant op de swatch. Ook hier lijkt het weer alsof de bronzer mat is. Toch zie je een paar kleine glittertjes erdoor heen.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
Dan over naar de bronzer op mijn gezicht. Links zie je mijn gezicht met alleen foundation. Rechts zie je de L’Oréal Glam Bronze La Terra Bronzer aangebracht bij mijn jukbeenderen, op mijn slaap en naast mijn neus.

De bronzer geeft een mooie tint aan mijn huid. De shimmer geeft een prachtige gezonde glow in het zonlicht. De bronzer vind ik wel te oranje om mee te shapen, maar daar is hij in eerste instantie ook niet voor bedoeld. Wel krijg je een hele mooie tint ervan.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
De bronzer vind ik erg mooi, maar hij is wel een tikkeltje aan de oranje kant. De glow vind ik prachtig, maar persoonlijk vind ik hem niet geschikt om te shapen. Voor een mooi kleurtje is hij wel geschikt. Daarnaast is het ook nog een favoriet van de welbekende Nikkie Tutorials. In haar ‘April Hits and Oh God No’s’ sprak ze er uitgebreid over.

L'Oréal Glam Bronze Terra Bronzer
De L’Oréal Glam Bronze La Terra Bronzer is verkrijgbaar bij de drogist voor een prijs van €15,99.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. 3 juni 2015 / 06:13

  Op de foto’s vind ik deze bronzer niet super oranje over komen! Het lijkt me een super fijne bronzer die goed op te bouwen is, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind!

 2. 3 juni 2015 / 07:01

  Ik vind hem er wel mooi uit zien en aangezien ik toch vrij weinig aan shapen doe en met een bronzer alleen maar een wat bruiner kleurtje wil kweken moet dit het hem wel doen. xxx Lucinda

 3. 3 juni 2015 / 08:21

  Ik vind hem erg mooi en ben heel benieuwd hoe hij op mijn huid zou staan. Op de foto’s lijkt het niet heel erg oranje, ik vind hem je super mooi staan!

 4. 3 juni 2015 / 08:39

  Toen ik de swatch op je arm zag dacht ik jeetje deze bronzer is wel érg oranje, maar op je gezichtsfoto vind ik dit juist wel weer meevallen.. Ziet eruit als een mooie bronzer. Ik ben erg benieuwd!

 5. 3 juni 2015 / 09:05

  Hm, inderdaad wel een beetje oranje! Ik vind het product mooi, maar denk dat het voor mij niet de juiste kleur zal zijn.

 6. 3 juni 2015 / 09:28

  Zelf vind ik hem helaas net iets te oranje , mooie foto’s heb je gemaakt x

 7. 3 juni 2015 / 09:31

  Op de full face foto vind ik ‘m je heel goed staan! Voor mij is hij denk ik toch wel iets te oranje.

 8. 3 juni 2015 / 12:34

  Hele mooie blush! Wel een tikje oranje maar niet super opvallend

 9. 3 juni 2015 / 16:48

  Wauw ik vind hem echt heel mooi op je huid! Helaas denk ik dat hij voor mij iets te oranje is, maar het effect vind ik prachtig x

 10. 3 juni 2015 / 19:13

  Jammer dat hij een beetje oranje is, ik vind hem wel erg mooi staan!

 11. 3 juni 2015 / 19:14

  Prachtige fotos weer! hoe krijg je die glitter er zo perfect op ? wauw…. nu naar de bronzer. Ik vind het er heel erg goed uitzien. Ik denk dat die alleen iets te donker is voor mijn huid

 12. 3 juni 2015 / 22:01

  wow perfecte foto’s. maar hij staat je echt prachtig hoor! ik vind het oranje heel erg meevallen