NYC HD Color Quattro Eyeshadow 823 A kiss on the Hudson

nyc color quattro eyeshadow kiss
NYC is een heel tof budget vriendelijk merk waar ik eigenlijk vrij weinig over heb geschreven op mijn blog. Daar komt vandaag verandering in. Ik review namelijk voor jullie een leuk palette van NYC met vier prachtige kleuren. Namelijk het NYC HD Color Quattro Eyeshadow Palette in de kleur 823 A kiss on the Hudson.

nyc color quattro eyeshadow kiss
Het palette vind ik er mooi uitzien en de kleuren spreken mij direct aan. NYC heeft in hun assortiment meerdere palette’s met andere kleurcombinaties. Zelf heb ik het palette in de kleur 823 A kiss on the Hudson.

nyc color quattro eyeshadow kiss
nyc color quattro eyeshadow kiss
De verpakking vind ik wel aantrekkelijk. Door de transparante deksel zie je makkelijk welke kleuren je voor je hebt. Alle vier de pans hebben een leuk geruite patroontje. Ook zit er een kleine sponsapplicator bij.

nyc color quattro eyeshadow kiss
Hier zie je alle vier de kleuren op een rij. Ik vind de kleuren goed op elkaar aangesloten. Ik ben gek op bordeaux/wijn kleurige oogschaduws en ik vind daarbij de andere kleuren goed gekozen. Ideaal om een volledige look mee te kunnen maken.

nyc swatch color quattro eyeshadow kiss
Hier zie je de swatches van alle vier de kleuren. Alle kleuren bevatten veel shimmer. De donkerrode kleur bevat iets minder shimmer dan de rest. De pigmentatie valt me een klein beetje tegen. Daarnaast voelen ze ook erg zacht aan.

nyc color quattro eyeshadow kiss
Hier zie je de look die ik ermee heb gecreëerd. Om eerlijk te zijn was ik er niet heel erg te spreken over. De kleuren vielen al snel weg bij mijn look. De bordeaux rode kleur maakte de look wel echt af. Dat vind ik dan ook nog wel een erg mooie kleur uit het palette. Verder vervaagde de oogschaduws al snel en kwam er weinig kleur af van de twee middelste kleuren.

nyc color quattro eyeshadow kiss

Conclusie:

Om eerlijk te zijn is dit niet helemaal een geschikt palette voor mij. Ik ben namelijk dol op intense pigmentatie en dat heeft dit palette helaas niet. Voor een alledaagse look is hij zeker geschikt en ik vind het ook helemaal geen verkeerd palette. Alleen mijn persoonlijke voorkeur gaat niet uit naar dit palette.

nyc color quattro eyeshadow kiss
Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want dit NYC HD Color Quattro Eyeshadow Palette kost maar €4,29 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het product uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

12 Reacties

 1. 1 maart 2016 / 06:55

  Het palette ziet er leuk uit.. Toch zou het ook niet echt helemaal wat voor mij zijn!

 2. 1 maart 2016 / 08:38

  Wow in je look ziet het er goed uit! Jammer dat het het niet helemaal is voor je!

 3. 1 maart 2016 / 14:08

  Dit zijn kleurtjes die heel goed bij mij passen! Alhoewel je aangeeft dat de pigmentatie niet top is, vind ik de swatches helemaal niet zo slecht :).

 4. 1 maart 2016 / 15:29

  Ik vind de swatches nog niet eens zo heel slecht maar ik snap wat je bedoeld. Ik zou dit ook niet snel kopen.

 5. 1 maart 2016 / 20:42

  Wat jammer dat dit palette het niet helemaal is voor jou. Ik vind de look die je hebt gecreëerd wel echt heel erg mooi. Romantisch en intens.

 6. 2 maart 2016 / 16:24

  Wauw ik ben echt onder de indruk zeg. Ik heb vroeger wel eens NYC producten geprobeerd maar toen waren ze echt flut. Wat fijn dat ze nu beter zijn.

 7. Mariska
  6 maart 2016 / 10:18

  Wow wat een prachtige look kan je ermee maken! Vind het er geweldig uitzien :D

 8. 6 maart 2016 / 11:47

  Jammer dat hij niet voor je is weggelegd ik vind hem je wel mooi staan!

 9. 14 maart 2016 / 12:20

  Ik heb zelf ook zo’n palette van NYC maar bij mij komt er praktisch geen kleur af. Bij jou komt er in ieder geval nog kleur vanaf.