Maybelline Baby Lips Electro Nederland
Toen de Baby Lips van Maybelline geïntroduceerd werden in Nederland, was het ineens een hele grote hype. Onder andere de ‘Amerikaanse’ bloggers waren er erg enthousiast over, want in andere landen waren ze al een poos te koop. Inmiddels zijn daar zelfs nog meer verschillende versies verkrijgbaar. Goed nieuws voor jullie want er zijn weer nieuwe Baby Lips verkrijgbaar in Nederland!

Maybelline Baby Lips Electro Nederland
Ze zijn op dit moment nog niet in Nederland, maar lang kan dat niet meer duren. Inmiddels ben de afgelopen twee weken al twee keer naar Duitsland gegaan voor de Catrice collectie. Die hebben ze nog steeds niet, maar wel liep ik langs een schap van Maybelline met dus onder andere de nieuwe Baby Lips Electro. Maybelline is in Duitsland vaak wat eerder met de nieuwe producten. Zo zag ik ook al prachtige lipsticks staan en de Baby Skin primer die ik een tijdje geleden gereviewd heb.

Maybelline Baby Lips Electro Nederland
Deze nieuwe Baby Lips zijn van de lijn Electro. Dezelfde verpakkingen als die we al gewend waren, maar dan in het zwart met fel gekleurde letters. In totaal zijn er zes verschillende versies verkijgbaar. Namelijk Fierce N Tangy, Berry Bomb, Oh! Orange!, Minty Sheer, Pink Shock en Strike A Rose. De laatste twee heb ik kunnen scoren. Dat waren ook de enige twee die ze verkochten.

Maybelline Baby Lips Electro Nederland
Hier zie je de swatches van de balsems. Ze hebben allebei een licht subtiel kleurtje. Een niet heel opvallend kleurtje, maar het ziet er wel weer leuk uit. Leuk voor iedere dag.

Maybelline Baby Lips Electro Nederland
Hierboven zie je de ingrediënten van de balsems en daarnaast wat cijfertjes van een onderzoek. De balsems bevat een aantal goede ingrediënten. Onder andere honing en shea boter. Voor de rest hebben deze balsems ook wat meer ingrediënten dan de vorige baby lips.

Waarschijnlijk kennen de meeste mensen de Baby Lips ook wel. Ik vind het fijne lippenbalsems die goed intrekken en ook echt verzorgend werken. Daarnaast hebben ze ook allebei een licht snoepjes achtige geur. Deze geur is niet heel aanwezig en gelukkig ook niet heel erg chemisch. Als ik een week lang geen lippenbalsem gebruik, dan is dat direct te zien. Verder merk ik eigenlijk geen verschil met deze ‘Electro’ lijn vergeleken met de ‘gewone’ lijn. Het zijn dus gewoon nieuwe verpakkingen en kleuren. Persoonlijk vind ik deze zwarte verpakkingen wel echt tof.

Maybelline Baby Lips Electro Nederland
De Baby Lips Electro van Maybelline behoren zeker tot mijn favorieten. Ze doen goed hun werk en ik kan er haast niks negatiefs over vertellen. Voor deze Baby Lips heb ik €2,49 per stuk betaald. In Nederland zullen ze €3,99 gaan kosten. Op dit moment zijn ze wel in Duitsland verkrijgbaar, maar nog niet in Nederland. Goed nieuws! Vanaf oktober 2014 zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar. Nog heel even wachten dus.

x Daniëlle