personal blush geslaagd beautyblog
Ik heb weer lekker veel gefotografeerd en laat je vandaag weer alles zien wat ik gedaan heb. Ik deel de foto’s nu in weken op zodat het iets overzichtelijker is. Voor jullie is het namelijk niet heel interessant om elke week van mij te zien omdat ik altijd een werkweek heb van 49 uur waardoor ik niet alles kan fotograferen.

Week 1

personal blush geslaagd beautyblog
Het recept voor de Millonairs Shortbread hadden Björn en ik zondag gemaakt, maar moest nog afkoelen in de koelkast. Maandag was hij dus echt klaar. Direct even foto’s maken en daarna pas proeven. Wat een straf, want het zag er heerlijk uit en dat was het ook nog eens!

personal blush geslaagd beautyblog
Op Twitter kwam er een nieuwtje voorbij van Urban Decay. Ze komen met het Naked Smoky palette. Ik vind hem mooi, maar ben nog niet direct laaiend enthousiast.

personal blush geslaagd beautyblog
Hier was ik wel enthousiast over. Het nieuws van het nieuwe assortiment van Catrice is bekend. Dit deelde ik natuurlijk net met jullie. Wat ik wel gek vind is dat alles al te vinden is op internet met hoge resolutie foto’s en alle tekst, maar dat ik er nog geen persbericht over heb gehad.

personal blush geslaagd beautyblog
Ik had even niks te doen en ging daarom een planner vormgeven voor het bloggen. Heel handig en het ziet er leuk uit!

personal blush geslaagd beautyblog
Hier heb ik geen foto van gemaakt, maar donderdag had ik mijn assessment. Dit is dé presentatie van al die drie jaar. Ik moest mijn afstudeeropdracht verantwoorden en alles specifiek uitleggen. Het goede nieuws is, is dat ik hiervoor geslaagd ben! Reden voor taart dus! Voor deze opdracht moest ik ook een complete map vullen met uiteindelijk zo’n paar honderd pagina’s. Deze ligt nu bij de examencommissie. Zij controleren alles nog een keer. Alles is al drie keer gecheckt dus in principe is het goed. 24 juni hoor ik de officiële uitslag, maar het is dus voor 95% dat dat positief is.

personal blush geslaagd beautyblog
In de avond aten wij gevulde paprika’s. Ze waren erg lekker.

personal blush geslaagd beautyblog
Met het warme weer van vrijdag ging ik met mijn moeder sporten. Het was echt ontzettend warm, maar ik moet echt afvallen dus het was het waard.

personal blush geslaagd beautyblog
Zaterdag moest ik werken van 07:00 tot 17:30. Lange dag, maar bij thuiskomst lag er een pakketje klaar. Mijn MAC goodies kwamen binnen. Wauw!

personal blush geslaagd beautyblog
Direct deed ik een lipstick op en hij is zo prachtig! Ik twijfel of ik er een artikel over ga schrijven. Hij is namelijk al gebruikt en dat vind ik minder mooi voor de foto’s. Hij is zo mooi dat ik hem jullie ook weer niet wil onthouden. Twijfel!

personal blush geslaagd beautyblog
Zondag ging ik met Björn naar mijn vader toe. Op de terugweg gingen we langs de snackbar om een lunch te halen. Ik had een broodje gezond en hij was heel lekker!

personal blush geslaagd beautyblog
In de middag hebben we niet veel gedaan. Wel maakte ik nog een wafel met aardbeien. Ik hou echt van aardbeien, ze zijn zo lekker!

Week 2

personal blush geslaagd beautyblog
Maandags moest ik alleen eten. Het werd Tagliatelle.

personal blush geslaagd beautyblog
Ik had de drang om alles van mijn Macbook af te halen en te beginnen met een frisse start. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb alles uitgezocht en in mapjes gezet. Dit heb ik op de harde schijf gezet en daarna mijn Macbook alles opnieuw laten installeren. Nu staat er helemaal niks meer op en sommige dingen werken ineens veel fijner of anders.

personal blush geslaagd beautyblog
Terwijl mijn Macbook bezig was ben ik even gaan fotograferen. Met een 50 urige werkweek heb ik daar heel weinig tijd voor. Gelukkig is het ’s avonds licht. Direct even de foto’s bewerken, want morgen komt hij online!

personal blush geslaagd beautyblog
En het resultaat van de foto!

personal blush geslaagd beautyblog
Na een paar uur was hij eindelijk klaar om alles opnieuw te installeren. Zo fijn een lege Macbook! Alleen hele belangrijke dingen heb ik terug gezet. Zeker een aanrader om dit eens te doen!

personal blush geslaagd beautyblog
Woensdag nam ik vrij van stage en ging ik samen met Marthe naar Almere om lekker te shoppen bij de Primark. Dat is lang geleden zeg! Mijn plan was om te ploggen, maar dat is flink gefaald!

personal blush geslaagd beautyblog
In deze video kun je al mijn geshopte items bekijken. Waar ik overigens wel een sporttop en zonnebril vergeten ben te laten zien.

personal blush geslaagd beautyblog
Zoals altijd neem ik schoenen mee voor mijn vriend. Even foto’s whatsappen en hij kiest een paar uit. Dit keer werd het de blauwe en die met palmboompjes.

personal blush geslaagd beautyblog
Eenmaal thuis had ik twee volle tassen!

personal blush geslaagd beautyblog
Woensdagavond kwam mijn vriend en werden we direct aan het werk gezet. Samen moesten we twee auto’s wassen bij de wasbox. We kunnen niet met de auto door de wasstraat vanwege het cabrio dak.

personal blush geslaagd beautyblog
Kijk hoe goed we bezig zijn!

personal blush geslaagd beautyblog
Het resultaat! Uiteindelijk was het niet perfect helaas. Links heb ik gewassen en rechts heeft Björn gedaan.

personal blush geslaagd beautyblog
Vrijdag was het weer ontzettend heet, maar mijn moeder en ik gingen sporten. Het ging alleen niet helemaal goed. Ik heb heel intensief gesport en dat ging heel goed. Het was alleen zo warm dat ik een kort broekje aan deed. Daarmee ging ik fietsen en mijn benen kwamen tegen het zadel. Na 25 minuten fietsen ging ik stoppen en had ik enorme pijn aan mijn been. Wat bleek?! Er was gewoon een heel dik stuk vel af geschuurd. Ik had het niet door! Ik had er eerst geen last van, maar in de avond en het weekend deed het ongelofelijk veel pijn. Kon nauwelijks zitten, liggen, lopen of staan. Heel stom! Ik bespaar je de foto’s, maar 5 dagen lang heb ik er last van gehad.

personal blush geslaagd beautyblog
Vrijdagavond maakte ik blog foto’s en die bewerkte ik ook gelijk voor morgen. Zaterdags moest ik werken en hebben we in de avond ge-BBQt met vrienden

personal blush geslaagd beautyblog
Zondag heb ik niet veel gedaan. In de avond zijn we met z’n vieren naar Puur geweest. Een heerlijk restaurant in de buurt. Het is een wok en je kan zoveel pakken als je wil. Dit was een gerecht wat ik nam. American Pancakes met Aardbeien. Heerlijk!

personal blush geslaagd beautyblog
Daarna gingen we naar huis en moest er nog getankt worden. Die jongen naast mij maakte een hele leuke grap. De vriend van mijn moeder was aan het tanken, hij riep zijn vader en riep dat hij tankte met diesel in plaats van benzine. Je had z’n gezicht moeten zien! Gelukkig kan hij wel tegen een grapje en houd hij er zelf ook wel van.

Week 3

personal blush geslaagd beautyblog
De week begon heel goed! Ik haalde de 1000 Youtube abonnees. Ik vind dit zo enorm gaaf en ben er heel dankbaar voor! In de zomer heb ik hopelijk meer tijd voor Youtube, dus dan ga ik meer mijn best doen!

personal blush geslaagd beautyblog
Ik trok mijn nieuwe outfit van de Primark aan. Love it!

personal blush geslaagd beautyblog
Speciaal voor de Happening app was er een Photo Hunt voor een make-up masker, maar ik besefte me dat ik dat echt eens vaker moet gaan doen!

personal blush geslaagd beautyblog
Daily make-up of this moment.

personal blush geslaagd beautyblog
Donderdag ging ik op stage boekjes rondbrengen, het ging alleen niet helemaal goed. We hadden een pallet in de bus en na de eerst rotonde viel die al om. Hij viel vol tegen de zijdeur aan. De zijdeur was ontzet en we konden niet meer verder rijden. We werden opgehaald en de bus moest naar de garage.

personal blush geslaagd beautyblog
Ik kocht een nieuw SD kaartje voor mijn camera omdat die ik nu heb niet meer 100% is en voor de zekerheid is een tweede ook wel makkelijk. Deze combo kostte maar €21,90. Nu heb ik dubbel zo veel geheugen en hij is ook nog een stuk sneller.

personal blush geslaagd beautyblog
Dit was inmiddels mijn laatste stageweek en donderdag maakte ik als afscheid een appeltaart. Hij was heel lekker!

personal blush geslaagd beautyblog
De volgende dag werd het beter aangepakt en hebben we 9000 boekjes rondgebracht door heel Drenthe.

personal blush geslaagd beautyblog
We hebben vrijdag de hele dag rondgebracht en we gingen lunchen langs de snelweg bij de McDonalds.

personal blush geslaagd beautyblog
Het werd voor mij een Big Tasty met Bacon!

personal blush geslaagd beautyblog
Misschien moet ik maar wat minder naar de McDonalds wil ik afvallen! Ik ontbijt wel eens met havermout, maar Björn en ik móesten nou eenmaal het ontbijt proberen! Ik was er echt al maanden nieuwsgierig naar. We hadden bijna elke zondag beloofd dat als we voor 11 uur wakker zouden zijn dat we dan even heen gingen, maar het kwam er telkens maar niet van. Het ontbijt was heerlijk en zeker een aanrader!

personal blush geslaagd beautyblog
’s Middags hebben we de hele middag How I Met Your Mother gekeken en na vier uur heb ik een make-up look gemaakt voor mijn blog. Ik ging experimenteren en begon met één oog. Ziet er gek uit!

personal blush geslaagd beautyblog
Dit weekend heb ik genoeg foto’s gemaakt, dus de reviews komen er weer aan!

personal blush geslaagd beautyblog
Ook heb ik swatches gemaakt van de MAC Blue Brown Pigment. Oeh wauw! Review komt snel online.

Zo dat waren weer drie weken uit mijn leven! Aankomende week hoor ik of ik geslaagd ben voor mijn MBO studie. Ook wil ik misschien weer een weekvlog op gaan nemen. Yay of Nay? Hoe was jou week?