opgemaakt beauty review producten
Als ik een beauty product review dan vertel ik mijn eerlijke mening over een product, maar in sommige gevallen kun je pas echt zeggen wat je ervan vond als hij helemaal op is. Vandaag laat ik 20 opgemaakte beauty producten zien en vertel ik mijn mening erover. Veel producten zijn niet aan bod gekomen op mijn blog en ik vertel je direct of ze de moeite waard zijn om te kopen en hoe lang ik er mee deed.

opgemaakt beauty review producten
Op de eerste foto zie je alle producten naast elkaar. Ik zal de producten van links naar rechts, van boven naar beneden behandelen.

L’Oréal Elvive Nutri Gloss Luminizer Shampoo – review

Deze shampoo van L’Oréal is een product die ik op heb gemaakt. Ik zal je vertellen dat ik dit echt een hele fijne shampoo vind. Hij laat mijn haar heel mooi, maar natuurlijk glanzen. Mijn haar ziet er gezond uit en voelt zacht. Ik doe met deze shampoo net zo lang als andere shampoo’s. Als hij in de aanbieding is, ga ik hem zeker opnieuw kopen.

Nivea Micellair Water voor de gevoelige huid

Nee, dit product ga ik niet opnieuw kopen. Ik kocht hem als reden om als reiniger te gebruiken. Helaas is hij voor mij veel te mild. Ik moet heel veel boenen wil ik er make-up af halen. Hij was meer geschikt als toner, maar daar heb ik betere voor liggen. Niks voor mij dus.

Golden Rose City Style Mascara

Deze mascara zat in de Glossybox Special met Mascha. Ik vond het een prima mascara, maar niet bijzonder genoeg. Ik zou hem daarom niet opnieuw kopen.

Lovea Shampooing Brilliance Radiance Shampoo

Met deze shampoo heb ik heel lang gedaan omdat het ook een grote verpakking is. Mijn haar rook er lekker door vanwege de lichte Argan Olie geur. Voor de rest had hij niet iets wat hem extreem bijzonder maakte.

Kruidvat Ontharing Spray

Deze ontharing spray van Kruidvat vond ik echt geweldig. Hij deed perfect zijn werk, haalde alle haartjes weg en het werkte heel snel. Ik zou hem alleen niet snel opnieuw kopen helaas. Na zes keer scheren was hij op en dat terwijl ik wel zuinig deed.

The Body Shop Passion Fruit Shower Gel

Deze heb ik in de sale gekocht en als hij nog eens in de sale is koop ik hem. Voor de volle pond vind ik hem wat te prijzig, maar in de sale vind ik de prijs wel aantrekkelijk. Een heerlijke shower gel met lekkere geur.

Essence Eye Make Up Remover

Deze heb ik inmiddels al voor de derde keer opnieuw gekocht. Het is een remover met twee phasen en hij werkt echt heel fijn! Verwijdert mijn make-up prima en hij is ook nog eens heel erg budgetproof. Zeker een aanrader dus.

The Body Shop Shea Body Scrub

Dit was mijn allereerste scrub van The Body Shop. Ik kocht hem in de geur Shea omdat heel veel mensen deze aanraadde. Ik vind de geur niet helemaal mijn ding. Hij is heel neutraal en warm. De substantie van de scrub is heel zacht en geschikt voor een gevoelige huid. Ook laat hij een romig laagje achter. Persoonlijk ga ik liever voor een andere variant van The Body Shop.

L’Oréal Expert Shampoo

Deze shampoo zat in de Beautybox en heb ik ook helemaal opgemaakt. De shampoo vind ik prima en werkt fijn, maar heeft me niet overtuigd om hem opnieuw te kopen.

Catrice Eye Brow Kit

Dat deze Eye Brow Set van Catrice op is zegt al heel veel. Of nouja, de andere kleur is niet op, maar dat gaat ook niet gebeuren. Deze Catrice Eye Brow Set gebruikte ik vroeger dagelijks en vind ik echt heel fijn! Hij is heel mooi van ondertoon, goed gepigmenteerd en fijn in gebruik. Zeker een aanrader. Dit is inmiddels ook mijn tweede verpakking, maar ik zal hem niet opnieuw kopen. Waarom?! Omdat ik op dit moment heel blij ben met mijn andere wenkbrauw producten.

Essence Stay All Day Concealer

Deze Essence Stay All Day concealer heb ik al een tijdje en is mij opzich goed bevallen. Het effect vond ik niet drastisch en ik gebruikte hem dan ook niet iedere dag. Prima concealer voor een subtiel effect, maar doe mij maar meer!

Kneipp Douche Foam Morning Kiss – review

Ik vind het jammer dat deze op is, want het was altijd een feestje met deze douche foam van Kneipp. Ik vind hem heerlijk en ben benieuwd geworden naar de andere geuren. Hij was heel erg zacht voor mijn huid en rook heerlijk!

Nivea Verfrissende Reinigingsgel

Deze facewash van Nivea vond ik prima. Eigenlijk heb ik er niet heel veel over te zeggen. Hij reinigde mijn huid goed en mijn huid zag er na het gebruik ervan ook goed uit. Prima product vind ik!

The Body Shop Vitamine E Dagcrème

Over dit product ben ik zeker te spreken! Deze dagcrème voelt heel bijzonder aan qua substantie. Hij is heel erg verkoelend, licht, maar wel voedend. Ook trekt hij lekker snel in en mijn huid werd prima gevoed. Deze crème raad ik vooral voor in de zomer aan, maar ik zou hem wel opnieuw weer willen. Heerlijk product!

Herbal Essences Dry Shampoo Limited Edition

Over deze droogshampoo van Herbal Essences heb ik een review geschreven. Ik vind hem heel erg fijn alleen op een gegeven moment kwam er niks meer uit. Als je schudde dan voelde je dat er nog veel in zat, maar er kwam niks meer uit. Het kan dus zijn dat er een gaatje in de verpakking is gekomen en dat het gas eruit is gegaan. Wel heel zonde, want hij was nog voor meer dan de helft vol.

L’Oréal twee Phasen Make-up Remover

Dit is misschien wel mijn meest favoriete make-up remover ooit. Hij is van L’Oréal en reinigt mijn huid goed. Hij laat geen vettig laagje achter en ik ben er zeker over te spreken.

Maybelline Yade Make-up Remover

Ook deze remover vond ik erg prettig, maar uiteindelijk vond ik die van L’Oréal toch iets beter. Die reinigt mijn huid namelijk nog wat beter.

Maybelline Volum Mascara

Deze volume mascara was vroeger groot favoriet en ik heb er drie van gekocht destijds. Ik heb hem uiteindelijk maar weggegooid omdat hij uitgedroogd was. Op dit moment heb ik hem al heel lang niet meer gebruikt, maar ik kan me nog goed herinneren dat ik hem fijn vond. Ik heb nog andere mascara’s om op te maken en zal hem daarom niet snel opnieuw kopen voor nu.

Catrice Velvet Finish Concealer

Deze concealer vond ik prima en fijn in gebruik. Ik zou hem wel opnieuw willen kopen, maar ben benieuwd naar andere concealers en daarom wacht ik daar nog even mee.

The Body Shop Papaya Shower Gel

Bij deze shower gel heb ik eigenlijk dezelfde omschrijving als die van de Passievrucht. De geur vind ik heel erg lekker en als hij in de aanbieding is, ga ik hem denk ik wel aanschaffen.

opgemaakt beauty review producten
Dat waren alweer alle producten die ik heb opgemaakt de afgelopen tijd. Als ik weer een hele lading heb dan zal ik het jullie weer laten zien. Ik ben benieuwd wat jij allemaal hebt opgemaakt de afgelopen tijd. Dus noem een product die je hebt opgemaakt en wat je ervan vond. Vind ik leuk om te lezen!