Make-up Nieuws & Geruchten #28


Make-up nieuws & geruchten! Het is alweer een lange tijd geleden dat het artikel uit deze serie online kwam op Make Me Blush, maar vandaag is het weer eens tijd. In dit artikel houd ik jullie weer op de hoogte van enkele make-up nieuwtjes van de afgelopen tijd. Vandaag laat ik nieuwe producten zien van Beauty Bay, Urban Decay en nog veel meer.In bovenstaande video kan je nog extra uitleg vinden en meer afbeeldingen van de nieuwe producten.

Huda Beauty New Nude Palette

Het merk Huda Beauty komt 1 november met een nieuw oogschaduwpalette genaamd The New Nude Eyeshadow Palette. Dit palette is qua verpakking inderdaad heel nude van kleur. De oogschaduwkleuren zijn heel koel qua ondertoon en naast alle oogschaduw zit er ook nog een concealer in het palette. De keuze voor de concealer vind ik persoonlijk een beetje gek en een beetje misplaatst.

jeffree star Nederland ici Paris

Jeffree Star bij Ici Paris XL

Vanaf 26 oktober 2018 is Jeffree Star verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Jeffree Star is verkrijgbaar in de webshop en in de volgende winkels: Amsterdam (Nieuwendijk), Breda (Eindstraat) en Rotterdam (Lijnbaan). Daarnaast komt Jeffree Star op zaterdag 10 november naar Nederland en je kan een Meet & Greet winnen. Bekijk alle voorwaarden op de site van Ici Paris XL.

Essence Ho Ho Ho Limited Edition

In een ander artikel op mijn blog is de volledige collectie te bekijken. Deze Essence Ho Ho Ho Limited Edition is van midden november tot eind december 2018 verkrijgbaar.

Catrice Astrology Limited Edition

Catrice Astrology Limited Edition

Catrice komt in midden november tot eind december met de Astrology Limited Edition. De collectie bestaat uit drie verschillende producten.

Catrice Astrology Limited Edition
Hierboven is het oogschaduwpalette te zien. Dit palette bevat 12 oogschaduws en is verkrijgbaar voor een prijs van € 12,99.

Catrice Astrology Limited Edition
Daarnaast bevat de collectie een palette voor het gezicht met twee highlighters, een koele blush en een warme kleur om te contouren. Dit palette is verkrijgbaar voor een prijs van € 12,99.

Catrice Astrology Limited Edition
Tot slot bevat de collectie nog een Kabuki Brush. Deze is verkrijgbaar voor een prijs van € 5,59.

Essence Magnetic False Lashes 2.0 Limited Edition

In een ander artikel op mijn blog is de volledige collectie te bekijken. Als je mijn video heb bekeken waarin nieuwe Essence producten uitprobeer, dan heb je dit product ook voorbij zien komen. Dan heb ik het namelijk over de Essence Magnetic Lashes. Er komt dus een volledige collectie met alleen maar nepwimpers.

ABH Sulty in Nederland

In de vorige Make-up Nieuws & Geruchten vertelde ik al meer over het ABH Sulty Palette. Goed nieuws, want dit palette is nu ook in een Nederlandse webshop verkrijgbaar, namelijk The Great Beauty Bar. Ideaal dus om voor ons nu ook dit palette te kunnen bestellen. Het palette kost hier € 58,94.

Persoonlijk ben ik onwijs nieuwsgierig naar het Sultry palette van ABH en het Cherry palette van Urban Decay. Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen:

bron afbeelding Jeffree Star

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

5 Reacties

 1. 2 november 2018 / 10:38

  Ik ben enorm benieuwd naar die collectie van catrice!

 2. 2 november 2018 / 13:05

  Die palettes van Catrice zijn echt heel mooi en uitgebreid. Mooie kleuren ook! En naar de Ho Ho Ho collectie van Essence ben ik ook benieuwd.

 3. 4 november 2018 / 19:48

  Super leuke nieuwtjes weer. Voornamelijk het Anastasia palette spreekt mij super erg aan.

 4. 4 november 2018 / 22:59

  Het nieuwe palette van Huda beauty is zo mooi! x