make-up nieuws huda beauty
Het is alweer een lange tijd geleden dat het artikel uit deze serie online kwam op Make Me Blush, maar vandaag is het weer eens tijd. In dit artikel houd ik jullie weer op de hoogte van enkele make-up nieuwtjes van de afgelopen tijd. Vandaag laat ik nieuwe producten zien van Beauty Bay, Urban Decay en nog veel meer.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?In bovenstaande video kan je nog extra uitleg vinden en meer afbeeldingen van de nieuwe producten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shophudabeauty (@shophudabeauty) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shophudabeauty (@shophudabeauty) op

Huda Beauty New Nude Palette

Het merk Huda Beauty komt 1 november met een nieuw oogschaduwpalette genaamd The New Nude Eyeshadow Palette. Dit palette is qua verpakking inderdaad heel nude van kleur en de oogschaduwkleuren zijn heel koel qua ondertoon, maar naast alle oogschaduw zit er ook nog een concealer in het palette. De keuze voor de concealer vind ik persoonlijk een beetje gek en ook een beetje misplaatst.

jeffree star Nederland ici Paris

Jeffree Star bij Ici Paris XL

Vanaf 26 oktober 2018 is Jeffree Star verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Jeffree Star is verkrijgbaar in de webshop en in de volgende winkels: Amsterdam (Nieuwendijk), Breda (Eindstraat) en Rotterdam (Lijnbaan). Daarnaast komt Jeffree Star op zaterdag 10 november naar Nederland en je kan een Meet & Greet winnen. Bekijk alle voorwaarden hiervoor op de site van Ici Paris XL.

make-up nieuws huda beauty

Essence Ho Ho Ho Limited Edition

In een ander artikel op mijn blog is de volledige collectie te bekijken. Deze Essence Ho Ho Ho Limited Edition is van midden november tot eind december 2018 verkrijgbaar.

Catrice Astrology Limited Edition

Make-up nieuws: Catrice Astrology Limited Edition

Catrice komt in midden november tot eind december met de Astrology Limited Edition. De collectie bestaat uit drie verschillende producten.

Catrice Astrology Limited Edition
Hierboven is het oogschaduwpalette te zien. Dit palette bevat 12 oogschaduws en is verkrijgbaar voor een prijs van € 12,99.

Catrice Astrology Limited Edition
Daarnaast bevat de collectie een palette voor het gezicht met twee highlighters, een koele blush en een warme kleur om te contouren. Dit palette is verkrijgbaar voor een prijs van € 12,99.

Catrice Astrology Limited Edition
Tot slot bevat de collectie nog een Kabuki Brush. Deze is verkrijgbaar voor een prijs van € 5,59.

make-up nieuws huda beauty

Essence Magnetic False Lashes 2.0 Limited Edition

In een ander artikel op mijn blog is de volledige collectie te bekijken. Als je mijn video heb bekeken waarin nieuwe Essence producten uitprobeer, dan heb je dit product ook voorbij zien komen. Dan heb ik het namelijk over de Essence Magnetic Lashes. Er komt dus een volledige collectie met alleen maar nepwimpers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Great Beauty Bar Nederland (@greatbeautybar) op

Make-up nieuws: ABH Sulty in Nederland

In de vorige blogpost vertelde ik al meer over het ABH Sulty Palette en ik heb goed nieuws! Want dit palette is nu ook in een Nederlandse webshop verkrijgbaar en dat is namelijk The Great Beauty Bar. Ideaal om voor ons nu ook dit palette te kunnen bestellen en het palette kost hier € 58,94.

Persoonlijk ben ik onwijs nieuwsgierig naar het Sultry palette van ABH en het Cherry palette van Urban Decay. Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen:

Meer make-up nieuws!

bron afbeelding Jeffree Star