make-up denemarken whats in my
Al weken is het geboekt, maar mijn vriend en ik gaan naar Kopenhagen! Heerlijk er even tussenuit en genieten van de rust. We hebben een hotel geboekt 600 meter lopen vanaf het centrum en Zitten op een van de hoogste verdiepingen (tot 17 hoog!). Ik kijk er onwijs naar uit en ben dus al druk bezig met inpakken. Er moet uiteraard het een en ander mee en vandaag laat ik je zien wat voor beautyproducten er met mij meegaan op het gebied van make-up. Welke producten verdienen deze reis?

Anastasia Dipbrow Pomade Taupe
Hier kan ik niet zonder mee. Ik ben gek op dit prodcut en als ik maar één product mocht gebruiken dan zou dat deze zijn. Met deze Anastasia Dipbrow Pomade teken ik mijn wenkbrauwen bij en dit doe ik met behulp van het MAC 266 kwastje.

L’Oréal Volume Million Lashes Waterproof Mascara
De mascara die ik meeneem is deze van L’Oréal. Dit is de mascara die ik op dit moment veel gebruik en uiteraard kan ik niet zonder.

Oriflame Giordani Gold Eye Pencil
Dit zwarte oogpotlood gebruik ik de laatste tijd altijd om mijn looks mee af te maken. Als ik eventueel een ooglook wil maken, dan kan dit potlood zeker niet ontbreken.

MAC Cinderella Stroke Of Midnight Eyeshadow Palette
Dit palette van MAC is één van mijn favorieten geworden en neem ik ook zeker mee. Ik zal hem niet dagelijks gebruiken, maar ik wil hem er wel graag eens bij pakken.

L’Oréal True Match Foundation
Deze foundation gebruik ik op dit moment dagelijks en ik ben er helemaal weg van! Hij is licht genoeg en dat is al het eerste wonder! Daarnaast is hij heel fijn en heeft hij een mooie dekking. Zeker een aanrader.

The Body Shop Lip Balm Mango
Dit is niet de enige lippenbalsem die ik mee heb, maar deze gebruik ik voor mijn wenkbrauwen. Okee, niet direct op mijn wenkbrauwen. Ik gebruik hem om mijn wenkbrauwkwastje wat dunner mee te maken. Zo kan ik nog strakkere lijnen trekken.

L’Oréal Infallible 24H Matt Foundation
Deze foundation heb ik sinds kort en geeft een hele hoge dekking. Om die reden neem ik hem graag mee. Of ik er zin in heb tijdens de vakantie weet ik niet, maar ik kan geen spijt krijgen dat ik hem niet mee nam. Review volgt binnenkort.

Too Faced Shadow Insurance
Een ooglook komt er nooit zonder een basis. Deze van Too Faced is mijn favoriet en gebruik ik echt áltijd. Dus als ik een ooglook maak, dan komt deze aan te pas.

Essence Stay All Day Concealer
Ik kon mijn huidige concealer niet vinden en deze is bijna op. Vandaar dat ik deze koos voor in mijn toilettas, ik vind hem verder niet heel speciaal eigenlijk

Paula’s Choice Blush Palette
Dit palette is multifunctioneel en daarnaast ook echt prachtig! Hiervan gebruik ik de blush, de bronzer en de highlighter en ik gebruik het spiegeltje omdat die zo lekker groot is. Zo bespaar ik ook nog eens veel ruimte.

Maybelline Matte Maker
Ik ben helemaal weg van deze poeder en gebruik hem ook zeker om mijn make-up mee af te poederen. Dit doe ik met een grote Kabuki kwast van Essence.

Unani Face Spray
Als laatst dit product van Unani. Deze zat in de Deautybox en het is een spray om je make-up mee te fixeren of om tussendoor op te spuiten als verfrissing. Ik vind hem echt verrassend fijn!

make-up denemarken whats in my
Nou dat waren alweer alle beauty’s. Ik laat niks achter, maar neem wel onwijs veel weer mee terug naar Nederland. Zoals ik al had verteld zit er namelijk een Sephora midden in de stad! Woohoo! Wat neem jij altijd mee als je op vakantie gaat?