Het is weer tijd voor een hele leuke winactie van één van mijn favoriete merken! Namelijk een winactie van The Body Shop. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus veel succes alvast!


Afgelopen tijd zijn er al een aantal winactie’s online gekomen vanwege het behalen van de 1000 Bloglovin volgers. De winnaars van deze drie winactie’s worden vandaag op Twitter en Facebook bekend gemaakt. Dit heeft even geduurd vanwege de feestdagen en de drukte daarom heen.Wat kun je winnen?

Met deze winactie verloot ik vijf keer een pakket. In dit pakket zit de Glazed Apple Tin en The Sparkler in de kleur Vanilla. In de Glazed Apple Tin zit een douchepuf, een body butter, een body polish, een shower gel en shimmer lotion. Het pakket is ten waarde van €35,-. Dat betekent dus dat ik in totaal €175,- aan The Body Shop producten verloot.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.
– Regram de The Body Shop winactie foto op Instagram met als beschrijving: “Maak 5x kans op The Body Shop Glazed Apple Tin en The Sparkler bij @daniellspringer #winactie”. (Mijn instagram is @daniellespringer waar je de foto kan vinden.)

Wat mag je doen om kans te maken?

– Like Make Me Blush op Facebook
– Volg mij op Twitter en tweet “Win een pakket van The Body Shop twv €35,- op Make Me Blush. Klik hier om mee te doen: http://www.makemeblush.nl #winactie @Daniieexxx
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op het Youtube kanaal van Make Me Blush


De winactie loopt vanaf vandaag 5 januari tot en met 19 januari. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.