personal blush persoonlijk instagram
De afgelopen drie weken is er meer gebeurd dan anders. Mijn blog heeft een mijlpaal gehaald en ik had lekker een aantal dagen vrij. Ik neem je mee in mijn leven en laat je mijn afgelopen drie weken zien in foto’s.

Week 1

personal blush persoonlijk instagram
Vanaf vrijdag was ik drie weken lang alleen thuis en inmiddels als je dit leest nog steeds. Het is dus wel even wennen om zelf alles schoon te maken en iedere dag te koken. Bij thuiskomst had mijn vriend dit heerlijk gerecht dinsdag gekookt. Het was heerlijk! Het waren aardappeltjes uit de oven en kruiden met rosbief en een italiaanse salade.

personal blush persoonlijk instagram
De rest van de week moest ik ook de hele week werken. Ik had nog wat leuke ontwerp klusjes, maar kan daar helaas nog niets van laten zien. Woensdag ging ik direct na het werk een uur sporten.

personal blush persoonlijk instagram
In de avonduren had ik zin om ons badkamerkastje op te ruimen. Er kon eigenlijk niet veel van weg, maar het past wel even weer beter zo.

personal blush persoonlijk instagram
Donderdag was ik onverwachts vrij. Dus ik ging heerlijk uitslapen en bezorgde mijn vriendje een ontbijt op bed.

personal blush persoonlijk instagram
In de avond ging ik naar Groningen. Ik ging even langs bij mijn vader en ging eten bij mijn zus. Zo at ik voor het eerst Quinoa.

personal blush persoonlijk instagram
Daarna deden we nog een spelletje Moord in Maanlicht. Het lijkt heel erg op Mastermind en het is leuk om te doen!

personal blush persoonlijk instagram
Daarna gingen we de ultieme cola test doen. Mijn zus en haar vriend hadden allerlei cola soorten gekocht en gingen ze proeven. We schreven op welke we het lekkerst vonden en welk merk we dachten dat het was.

personal blush persoonlijk instagram
Ik hou helemaal niet zo van cola, maar deed wel mee. Ik had er maar 1 goed en ik kwam tot de conclusie dat ik Light cola helemaal niet lekker vind.

personal blush persoonlijk instagram
Vrijdag ging ik weer aan het werk en om vier uur ging ik naar de sportschool. Ik was er helemaal alleen. Eigenlijk best lekker!

personal blush persoonlijk instagram
Toen ik terugkwam bij de auto merkte ik al helemaal hoe alleen ik was. Normaal staat de parkeerplaats helemaal vol en nu…

personal blush persoonlijk instagram
In de avond keek ik uiteraard nog PLL. Ik wil namelijk echt graag bij lopen voordat A bekend is. Inmiddels ben ik bij seizoen 6 aflevering 9.

personal blush persoonlijk instagram
Zaterdag was weer een werkdag bij de Jumbo en dit keer met gebak in de pauze. Zo lekker! Uiteraard heb ik me weer gebrand aan de oven. Het begon zo subtiel, maar inmiddels is het een grote wond geworden. Ik zal de details besparen.

personal blush persoonlijk instagram
In de avond maakte ik me klaar om naar vrienden te gaan. Jammer genoeg regende en waaide het ontzettend. Of ik werd zeiknat of ik fietste twee keer zo langzaam met een paraplu en kwam mijn haar door de war.

Week 2

personal blush persoonlijk instagram
Maandag en dinsdag moest ik de hele dag bij de Jumbo werken. Na het werk deed ik nog even boodschappen.

personal blush persoonlijk instagram
Ik koos dit keer er voor om weer eens lekker taco’s te gaan eten.

personal blush persoonlijk instagram
Dinsdagavond kwam mijn pakketje van de H&M binnen. Ik bestelde wat items die je in de shoplog van gisteren kan bekijken.

personal blush persoonlijk instagram
Woensdag gingen mijn vriend en ik mijn zus en haar vriend afzetten op Schiphol voor hun vakantie. We zaten om 7 uur al in de auto en deze breaker kon er wel in. Uiteraard koos ik voor banaan.

personal blush persoonlijk instagram
Het was weer lekker druk op Schiphol. Ze hebben ingecheckt en daarna hebben we nog wat rondgelopen.

personal blush persoonlijk instagram
Ook namen we een lekkere Starbucks. Ik hou niet van koffie en nam een Frappucino met Caramel Cream en zonder koffie. Hij was heerlijk!

personal blush persoonlijk instagram
personal blush persoonlijk instagram
De vorige keer konden we de Victoria Secret niet vinden, maar nu gelukkig wel. Ik heb een prachtige portemonnee gezien met tas, maar balen van het prijskaartje. Ik geef liever niet meer dan €70,- uit aan een portemonnee en laten we de prijs van de tas maar niet eens noemen.

personal blush persoonlijk instagram
Dit was de tas. Hij lijkt een beetje op de bekende van Micheal Kors. Ik vind hem echt prachtig, maar veel te duur.

personal blush persoonlijk instagram
De winkel was verder overigens echt prachtig! Daarna reden we weer richting huis. We hadden wel verwacht dat parkeren op Schiphol duur zou zijn, maar €14,- voor een kleine 3 uur. Pff!

personal blush persoonlijk instagram
We waren al vroeg klaar op Schiphol en besloten op de terugweg langs Almere te rijden. We zijn kort even langs geweest en ik heb een aantal dingetjes gekocht. Ik heb niet gepast, want het was echt veel te druk!

personal blush persoonlijk instagram
Daarna was het tijd voor een late lunch bij Subway. Heerlijk!

personal blush persoonlijk instagram
Dit was mijn Sub geworden. Ik neem niet altijd hetzelfde, maar wel vaak. Dit keer had ik een Cheese & Oregano broodje met de Subway Melt, alle groenten behalve olijven en pepers en een Sweet Onion sausje.

personal blush persoonlijk instagram
Voor veel mensen is Schiphol om de hoek. Voor ons niet en op de terugweg kwamen we dit mooie uitzicht tegen. We hebben even vijf minuutjes genoten van dit uitzicht.

personal blush persoonlijk instagram
We waren rond vier uur thuis want mijn vriend moest aan het werk. Gisteren had mijn vriend een doos gemaakt voor Lilly en ze vind het helemaal geweldig.

personal blush persoonlijk instagram
Woensdag wilde ik eigenlijk sporten, maar na Schiphol had ik daar niet veel zin meer in. Dus dat werd dan maar Donderdag. Donderdag moest ik weer werken van 08:30 tot 17:00 en daarna heb ik nog een uur gesport. Het gaat me steeds makkelijker af en mijn hartslag is ook meer constant.

personal blush persoonlijk instagram
Vrijdag moest ik weer de hele dag werken van 08:30 – 16:00 en daarna heb ik nog weer een keer gesport.

personal blush persoonlijk instagram
Zaterdag maakte ik foto’s voor mijn blog en dat heb ik eigenlijk de hele dag gedaan. Zaterdagavond merkte ik dat er weinig in huis was. Ik had zin in fruit en lekker broodbeleg. Op naar de Lidl! Even boodschappen doen. Daarna genoot ik van wat lekkers voor bij het bewerken van mijn foto’s en keek ik nog een film

personal blush persoonlijk instagram
Ook kwam er een review online van deze prachtige nieuwe blush van Catrice!

personal blush persoonlijk instagram
Zondagochtend ben ik van naar mijn huis gegaan (ik sliep bij mijn vriend). Daar heb ik twee video’s opgenomen en toen ben ik naar huis gegaan. Ik ging vandaag naar Groningen om een nieuwe lens voor mijn camera te halen. Dit is hem geworden. De 55-200mm lens. Ik ben benieuwd of hij bevalt!

personal blush persoonlijk instagram
Daarna ging ik nog naar de Kruidvat om te kijken of de nieuwe collectie er al was, nope. Wel zag ik het toffe bord van de Primark. Kan niet wachten totdat hij er is!

personal blush persoonlijk instagram
Toen ik bij mijn vriend thuis was ben ik naar huis gelopen (30 minuten lopen heen en terug) om de katten eten te geven. Daarna heb ik nog video’s ge-edit.

personal blush persoonlijk instagram
Ik bestelde pizza omdat ik vergeten was avondeten te kopen!

personal blush persoonlijk instagram
Ik moest er verplicht wat bij bestellen anders haalde ik het minimum bedrag niet. Deze Cinnastix zijn echt een aanrader!

personal blush persoonlijk instagram
Vorige week kwam ook de winactie online waarbij je een MAC lipstick kan winnen! Kijk even op mijn Youtube kanaal voor meer info!

Week 3

personal blush persoonlijk instagram
Maandag was ik jarig! En dus moesten er boodschappen gedaan worden. Mijn verjaardag was een leuke dag waarvan ik genoten heb en leuke verrassingen heb gekregen.

personal blush persoonlijk instagram
Afgelopen week kwam deze Astor review online.

personal blush persoonlijk instagram
Het zijn echt prachtige producten en vooral die nude kleur vind ik helemaal geweldig!

personal blush persoonlijk instagram
Dinsdag moest ik weer werken van 08:30 – 17:00 en ging ik bezig met een menukaart voor een restaurant in onze stad.

personal blush persoonlijk instagram
Woensdag was ik vrij. Ik nam een make-up tutorial op en nog een andere video met deze look.

personal blush persoonlijk instagram
Op mijn werk liggen veel tijdschriften en ineens kwam ik Cynthia tegen, super toevallig!

personal blush persoonlijk instagram
En het is weer tijd om video’s te editten. Veel werk zeg!

Dit keer foto’s van 3 weken in plaats van 2. Hopelijk vond je het leuk om te lezen! Veel plezier aankomende week, geniet van het mooie weer.