De zomer komt helaas aan zijn einde, maar is nog zeker niet voorbij! Daarbij zijn dus ook de festivals nog zeker niet voorbij en in dit artikel heb ik twee prachtige producten die heel goed geschikt zijn voor een festival. Benieuwd wat voor look je hiermee kan creëren en wat ik ervan vind? Lees dan even verder.


De producten zijn allebei van het merk MUA. Een leuk merk wat bij enkele Kruidvat filialen en online verkrijgbaar is. Het is een heel erg budget vriendelijk merk met prachtige en goede producten! Vandaag review ik een oogschaduw palette en een bronzer.


Als eerst het oogschaduw palette. Deze valt namelijk direct op tussen je andere oogschaduws. Het is een palette vol met felle kleuren! Een heel uniek palette met kleuren die je niet vaak zult zien. Ook zeker geschikt dus voor een festival. Het palette heet het Poptastic palette.


Het palette is een groot palette met twaalf verschillende kleuren met glanzende en matte tinten. Mua heeft nog meer verschillende oogschaduw palettes met hetzelfde formaat waardoor je ze makkelijk op kan bergen of eventueel kan stapelen. Het is een zwart oogschaduw doosje met een transparante deksel. Zo kun je direct zien welk palette je moet hebben als je er meerdere hebt en hoef je hem dus niet onnodig open te maken. In het palette vind je ook nog een sponsapplicator waarmee je eventueel de oogschaduws aan kan brengen.


Achterop het doosje vind je nog wat informatie en ook hier vind je de namen van de kleuren. Het palette is netjes afgewerkt en ik vind hem er prima uitzien.


Het palette bevat alleen maar felle kleuren, maar dat vind ik persoonlijk wel leuk! Ik denk namelijk dat iedereen wel een palette heeft met natuurlijke kleuren. Waardoor je dus een natuurlijke look bijzonder kan maken doormiddel van een felle kleur.

Pizzaz Purple | Cool Cyan | Urne Sizzle | Electric Purple | Gold Mine | Blue Suede
Jade Jazz | Cherry Cour | Atomic Aqua | Shocking Pink | Crystal Blue | Sonic Blue


Hier zie je de swatches van de eerste rij. Eigenlijk was ik er best verbaasd over. De oogschaduws hebben namelijk echt een prachtig pigment. Het zijn vrij zachte oogschaduws en de finishes zijn allemaal net even wat anders. In het doosje zie je meer matte kleuren, maar eenmaal geswatcht geven deze ook een bijzondere finish. De tweede blauwe kleur is mat en de rest bevat een frosty shimmery finish. De een is net wat glanzender dan de ander. De paarse en gouden uit deze rij zijn bij mij favoriet.


De tweede rij vind ik ook prachtig. Ook bij deze rij zie je duidelijk dat ze allemaal anders zijn qua finish. Heel bijzonder in ieder geval. De variatie in het palette vind ik ook heel mooi. Er is geen enkele kleur die je identiek aan elkaar kan noemen.


Hier zie je de look die ik ermee heb gecreëerd. De oogschaduws vond ik op het oog nog wel wat lastig om intens aangebracht te krijgen. Ik raad je dus aan om een witte basis te gebruiken. Voor de rest vind ik de look wel goed gelukt. Ik heb de kleur Electric Purple op het eerste en laatste deel van het bewegend ooglid gebruikt en in het midden heb ik Gold Mine aangebracht. Onder mijn wimperrand heb ik ook deze volgorde aangehouden. Voor de rest heb ik nog een glanzende highlighter en een licht bruine transitie kleur gebruikt.


Dan gaan we over naar de bronzer. Deze heb ik in de kleur Sunkissed Glow. Dit is een bronzer met een prachtig mozaïek patroon erin. In totaal zijn er vier verschillende kleuren die samen weer één kleur zullen gaan vormen.


De verpakking is rond, zwart glanzend en er zit nog wat zilveren typografie op. Simpel, maar ik vind het wel leuk. De verpakking bevat 8,9 gram aan product.


Hier zie je duidelijk alle vier de kleuren. In eerste instantie vond ik het veel op een blush lijken. De kleuren leken mij vrij roze vergeleken met andere bronzers.


Hier zie je de swatch van de bronzer. Het is donkere bruine kleur, maar in het echt is hij toch nog wel wat meer roze. De bronzer is niet volledig mat, maar dat word ook niet beloofd. De bronzer creëert een kleine subtiele glans. De kleur is vrij koel en goed gepigmenteerd.


Hier zie je mijn gezicht zonder bronzer, blush of highlighter.


Hier zie je de bronzer aangebracht op mijn gezicht. Ik vind hem echt verrassend mooi. Veel bronzers zijn vaak net wat te oranje, maar dat is deze dus totaal niet. Het is niet een bronzer die ik kan vergelijken met bijvoorbeeld Hoola van Benefit. Deze kleur is een stuk meer roze met een soort grijzige ondertoon. Ik vind hem verrassend mooi en bijzonder. Het lijkt ook niet heel vreemd als je een normale hoeveelheid aanbrengt.


Doordat hij vrij roze is kan je hem ook gebruiken als blush. Daar vind ik hem persoonlijk ook wel geschikt voor. Het is echt een bronzer die ik nog niet eerder gehad heb.


Beide producten vind ik verrassend en ik ben erg positief! Het palette is prachtig gepigmenteerd en heel betaalbaar. Je kan er bijzondere looks mee creëren. Ook de bronzer vind ik verrassend mooi. Ik dacht dat hij mooier zou zijn als blush toen ik hem zag, maar zoals je kon zien, was hij prachtig als bronzer. Ook dit product is heel erg betaalbaar.


Het oogschaduwpalette heeft een prijs van €5,99 en de bronzer heeft een prijs van €3,99 en ze zijn allebei verkrijgbaar bij enkele Kruidvat filialen.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.