bloggen tijd
Voor de Nederlander is tijd een belangrijk begrip. Afspraken die we maken, treinen die rijden, werk wat gedaan moet worden. Allemaal heeft het met tijd te maken en soms vind ik het wel jammer dat dat niet anders is. Dat we bijvoorbeeld een half uur te laten kunnen komen wat heel normaal is in bijvoorbeeld Aruba. Helaas kom ik een uurtje of 5 tekort in mijn dag en ik ga je vertellen wat mij dan zoal bezig houd die 24 uur. Even een persoonlijke update dus.

Op dit moment gaat het goed met me, maar ik wilde jullie graag op de hoogte houden van wat mij bezig houd. Ik werk nu vijf dagen per week bij een drukkerij. Voor mijn opleiding moest ik stage lopen en nu ik mijn diploma heb behaald, werk ik nog steeds bij hetzelfde bedrijf. Nu niet voor stage, maar echt werk. Ik werk nu 40 uur per week en dit wisselt af en toe een beetje. Ik heb hele leuke opdrachten die ik mag uitvoeren gelukkig. Zo ben ik bezig met een dranken- en een menukaart voor een restaurant in de stad. Ook ben ik bezig met een poster voor een dance event en af en toe help ik mee met de afwerkingen van het drukwerk in de drukkerij zelf. Dit had ik al wel eerder vertelt, maar ik doe het nog even voor de mensen die mij niet zo lang volgen. Mijn werk is 30 minuten fietsen en dat is iets wat ik elke dag graag doe. Verder werk ik iedere zaterdag nog op de broodafdeling bij de Jumbo en sport ik twee keer per week (soms één keer).

Je kan dus misschien wel raden waarom ik het wou hebben over onder andere tijd. Dat is namelijk nu wel iets wat ik duidelijk te kort kom. Want na het werk ben ik moe, moet ik eten koken en is het enige wat ik wil Holland’s Next Top Model kijken in mijn pyjama. Verder heb ik nog een vriendje en dus uiteraard een blog en dat laatste schiet er een beetje bij in. Wat ik ook jammer vind is dat ik niet alleen geen tijd heb voor mijn eigen blog, maar ook niet veel om andere blogs te lezen, helaas.

Het is niet dat ik geen zin heb, maar de tijd die mij ontbreekt en daarvan wilde ik jullie op de hoogte houden en uitleg geven. Graag plaatst ik veel reviews op mijn blog, maar dit is ook direct iets wat het meeste tijd kost. Ik moet namelijk foto’s maken, swatch foto’s maken, foto’s maken van een look, artikel schrijven, foto’s bewerken en het artikel helemaal ready maken met SEO, ALT teksten en noem maar op. In mijn geval doe ik dit niet in een dagje. Zo plan ik dus een dag in om foto’s te maken, een dag in om swatch foto’s en een look te maken en zo doe ik altijd wel iets. 1+2 maakt 3 en dat betekent dat er niet zoveel dagen in de week zitten. Dus vandaar dat er minder artikelen online komen op Make Me Blush en minder video’s. Normaal vind ik het niet zo’n probleem omdat ik het vaak wel op kan lossen, maar nu duurt dat nog wel eventjes. Binnenkort stopt mijn baantje bij de Jumbo en ben ik dus de zaterdagen helemaal vrij. Dat scheelt behoorlijk, want dan heb ik niet alleen de zondag om te bloggen, maar ook de zaterdag.

Okee, even dus een kort artikel met veel informatie, maar ik wilde graag even uitleg geven. Omdat ik jullie op de hoogte wil houden waarom er geen 7 artikelen standaard online komen. Ik doe mijn best in ieder geval en het gaat veranderen!