gosh velvet touch blue moon swatch review
Van sommige producten kun je niet genoeg hebben. Elke kleur is weer anders en eigenlijk wil je ze allemaal! Van dit GOSH oogpotlood zou ik ze eigenlijk ook wel allemaal willen. Het is een prachtig potlood die iedere look zou veranderen.

gosh velvet touch blue moon swatch review
Oogpotlood voeg ik altijd bij elke look toe en een bijzonder potlood kan een look een enorme twist geven. GOSH heeft een aantal prachtige potloden in hun assortiment en ik heb er eentje van mogen ontvangen.

De verpakking is simpel, maar ik hou er wel van. Mat zwart, zilveren letters en een simpele dop. Onderaan zie je duidelijk welke kleur je in handen hebt en kwalitatief voelt de verpakking fijn aan.

In totaal zijn er 22 verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik de eerste kleur mogen ontvangen in de kleur 01 Blue Moon. Dit is een hele bijzondere opvallende blauwe kleur.

gosh velvet touch blue moon swatch review
Hier zie je de swatch van de kleur. Hij is enorm goed gepigmenteerd en vrij zacht en romig qua structuur. De kleur is blauw, maar hij bevat een prachtige parelmoer achtige glans. Echt prachtig! Een perfect potlood om te kunnen gebruiken in je waterlijn.

gosh velvet touch blue moon swatch review
Hier zie je een look die ik ermee heb gemaakt. Het potlood is makkelijk te slijpen, maar te romig om er een winged liner ermee te kunnen zetten. Daarom gebruik ik hem het liefst op de waterlijn.

gosh velvet touch blue moon swatch review
Het potlood is goed waterproof. Hij blijft gedurende de dag goed zitten op mijn waterlijn. Voor een extra test heb ik hem nog op mijn hand geswatcht en met water getest. Een straaltje water stoot het potlood gewoon af. Lichtjes wrijven houd het potlood ook goed vol, maar boenen met water uiteraard niet. Prima dus voor een potlood!

gosh velvet touch blue moon swatch review
Ik vind deze GOSH Velvet Touch Oogpotlood zeker een aanrader. Hij is goed gepigmenteerd, blijft goed zitten en er zijn maar liefst 22 bijzondere kleuren. Ik raad je ze zeker aan en de prijs is ook prima te doen! Je betaalt namelijk €7,79 voor een potlood. GOSH is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat in de winkel en online.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.