Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
Oogpotlood maakt naar mijn idee al een wereld van verschil. Je kan er van alles mee doen! Je kan een licht lijntje op je waterlijn mee zetten, een dikke eyeliner mee maken, je ooglook afmaken en noem zo maar op. Oogpotlood is dus bij elke make-up look handig om te hebben. Vandaag review ik voor jullie drie kleuren oogpotlood van het merk Oriflame.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
Oriflame is een merk wat mij heel erg aangetrokken heeft doordat ik meerdere producten heb geprobeerd. Ze hebben er echt prachtige producten tussen zitten die ik graag gebruik. Oriflame is helaas wel wat lastiger verkrijgbaar. Je kan Oriflame verkrijgen online en bij consulenten.

In totaal zijn er vier verschillende kleuren oogpotlood van deze variant en dan heb ik het over de Oriflame Giordani Gold Eye Pencil Eyeliner. Hij is namelijk verkrijgbaar in de kleuren: Black, Brown, Charcoal Grey en Midnight Blue. Zelf heb ik daarvan de eerste drie kleuren mogen ontvangen.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
De potloden beloven langhoudend te zijn en dat met één soepele beweging. Polymeertechnologie zorgt voor buitengewoon kleurbehoud en ze zijn aangevuld met vitamine E. De potloden bevatten 1,8 gram aan product.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
De oogpotloden worden geleverd in een luxe doosje. Het zijn zwarte doosjes, met mooie gouden details en onderop vind je de naam van de kleur. Het potlood zelf is vrij simpel. Het potlood is zwart, met gouden typografie en een gouden dop. Onderop kun je duidelijk zien wat voor kleur je in je handen hebt.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
Hier zie je de swatches van alle drie de kleuren. Zoals je direct al ziet zijn ze echt prachtig gepigmenteerd. Met één streep krijg je direct al een prachtige intense kleur. Ze voelen vrij romig aan, dus ik ben benieuwd hoe ze zullen zijn als ze verwerkt zijn in een ooglook.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
De oogpotloden heb ik uiteraard veel getest in verschillende ooglooks die je al voorbij hebt zien komen op mijn blog. In deze look heb ik op mijn bovenste waterlijn de zwarte kleur gebruikt.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
In deze look heb ik ook de zwarte op mijn bovenste waterlijn gebruikt en de grijze op de onderste.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
Hierbij heb ik op beide waterlijnen de grijze gebruikt.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
In deze look heb ik op beide waterlijnen de zwarte gebruikt.

Oriflame Giordani Gold Oogpotlood
Bij deze heb ik op de bovenste de zwarte gebruikt.

De potloden vind ik echt onwijs goed. Ze brengen makkelijk aan op de waterlijn. Vaak moet je er veel overheen om de waterlijn intens van kleur te krijgen, maar dat is met deze oogpotloden niet nodig. Ze blijven lang en goed zitten en zien er prachtig uit. Ik heb ze niet voor niets sinds dien in elke ooglook gebruikt. Ik heb er echt oprecht heel erg te spreken over en raad je ze direct aan. De prijs is wel wat prijzig, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Daarnaast gaan ze bij mij ook heel lang mee, ik heb ze nog niet veel hoeven te slijpen.

De Oriflame Giordani Gold Eye Pencil Eyeliner zijn verkrijgbaar voor een prijs van €9,99 online of bij Oriflame consulenten.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.