Een lichtgevende glans, zijdezachte en waanzinnig gladde lippen wie wil dat nou niet. Dit alles belooft deze gloss van Deborah Milano. Deborah Milano is een merk wat ik eigenlijk helemaal niet ken. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar ik heb er al wel leuke producten van gezien. Onder andere deze Deborah Milano Gloss Glossimo waar ik vandaag voor jullie een artikel over hebt.De verpakking is niet heel bijzonder. Gewoon eigenlijk een simpele standaard lipgloss verpakking. Leuk en niks mis mee. Deze gloss heb ik in kleur nummer 10. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren te verkrijgen. Van wit, tot rood, tot bruin, tot roze en nog veel meer. Genoeg keuze dus.

Een lichtgevende glans, zijdezachte en waanzinnig gladde lippen wie wil dat nou niet. Dit alles komt door de high performance formule die deze Deborah Milano ligploss bevat. Deze gloss maakt het ieder seizoen weer zomer, door de geur van rood fruit. De heerlijk romige textuur voelt zacht aan en laat zich eenvoudig aanbrengen.

Goed om te weten:
Verrijkt met hydraterende, antioxidant en anti vrij radicalen,
Beschermt teven UV straling,
Hypoallergeen.


Dat is wat Deborah Milano er over te zeggen heeft. Klinkt veelbelovend toch?! De gloss kun je aanbrengen met een recht plat en breed sponsapplicatortje. Ik vind het persoonlijk wel een fijn kwastje.


Hier zie je de swatch van de lipgloss. Het is echt een lipgloss met een mooie glans, maar wel erg goed gepigmenteerd.


Hier zie je de gloss op mijn lippen. Links heb ik een klein beetje lippenbalsem op en rechts heb ik de lipgloss op. Ik vind het wel een heel mooi kleurtje.


Persoonlijk vind ik dat de lipgloss wel veel plakt. Je voelt hem niet echt zitten, maar dat plakken vind ik niet heel fijn. Natuurlijk doet elke lipgloss dit wel, maar deze nog wel iets meer dan gemiddeld. De lipgloss blijft lang zitten en hij blijft ook mooi zitten. Je ziet namelijk niet opvallend de velletjes op je lippen zitten, dus dat is wel fijn.

Deze lipgloss kun je onder andere kopen bij Make-up Bestellen en kost maar €6,95.

x Daniëlle