action outfit challenge
In deze video neem ik jullie mee naar de Action. In de Action ga ik proberen om voor € 15,- een complete outfit te scoren. Bekijk de video om te zien hoe de outfit is geworden! Vind jij de outfit geslaagd of niet?


Bekijk hierboven de Outfit Challenge video.

Outfit shoppen bij de Action

Achteraf gezien vond ik het onwijs lastig om een leuke outfit bij de Action te scoren. Normaal gesproken sla ik de kledingafdeling bijna altijd over. Waarom weet ik eigenlijk ook niet precies, want eigenlijk zitten er best leuke items tussen. Toch vond ik het vrij lastig om hiermee een matchende outfit te scoren. Ze hadden voornamelijk hele leuke tops, maar heel weinig broeken of rokjes. Ik twijfelde daarom zelfs om deze video niet te maken omdat het zo lastig was. Uiteindelijk is het wel gelukt en het resultaat zie je dus in de video?

Abonneren

Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je bijvoorbeeld de Action Shoplog die volgende week online komt niet. In deze shoplog laat ik alle overige items, behalve de kleding zien in die video. Waaronder beautyproducten, maar ook producten voor een ‘smart home’.

Vind jij het resultaat goed gelukt? En shop jij wel eens kleding bij de Action?