mac fashion revival macnificent review
Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn nieuwe aanwinst uit de MACnificent Me collectie van MAC. Het is een ontzettend gewild product en hij stond al maanden op mijn wishlist. Het is namelijk een product wat al eens eerder in een Limited Edition verscheen en vandaag ga ik je laten zien waar ik het over heb.

mac fashion revival macnificent review
Ik heb het over een MAC lipstick in de kleur Fashion Revival. Hij komt uit de MACnificent Me collectie en is nog verkrijgbaar als je geluk hebt!

mac fashion revival macnificent review
De verpakking van deze lipstick is precies hetzelfde als andere lipstick van MAC. Helaas is het geen bijzondere verpakking wat ze normaal gesproken wel met Limited Edition’s hebben. In totaal waren er vijf verschillende kleuren lipsticks verkrijgbaar in deze collectie waarvan ik de kleur Fashion Revival heb. Een prachtige kleur die heel goed geschikt is voor de herfst.


Hierboven zie je alle kleuren uit deze collectie. Fashion Revival is op deze foto de tweede van rechts.

mac fashion revival macnificent review
De lipstick zit verpakt in het kartonnen doosje wat we van MAC gewend zijn. De lipstick heeft een kogel achtige vorm en is zwart van kleur met een aantal zilveren glittertjes. Onderop vind je nog de naam van de lipstick wat handig is voor als je meer in je collectie hebt.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je de swatch van Fashion Revival. Hij is heel intens gepigmenteerd en ziet er prachtig uit.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je de kleur op mijn lippen. De lipstick droogt mat op. Hij accentueert niet heel erg velletjes en ziet er mooi uit op de lippen. Matte lipsticks zijn wel wat uitdrogender. Dus scrubben je lippen goed verzorgen is wel belangrijk. Bij hele droge lippen laat hij dat wel wat meer accentueren.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je mijn gezicht full face met de lipstick. De kleur is vrij donker. Ik kan hem het best omschrijven als een donker paarse kleur die een beetje naar bordeaux rood neigt. Ik vind hem echt prachtig! Hij is heel bijzonder en perfect geschikt voor dit seizoen.

Fashion Revival blijft goed op mijn lippen zitten. Hij voelt fijn aan en zit er al snel een uur of vijf op. De kleur vervaagt geleidelijk na een hapje of een drankje. Na een maaltijd is het wel van belang om hem nog even bij te werken.

mac fashion revival macnificent review
De Fashion Revival lipstick uit de MACnificent Me is nog online en in de winkels verkrijgbaar. Het is een geliefde kleur, dus als hij weer wordt bijgevuld moet je er snel bij zijn. De prijs van deze lipstick is €19,50.