MAC MACnificent Me Fashion Revival Lipstick

mac fashion revival macnificent review
Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn nieuwe aanwinst uit de MACnificent Me collectie van MAC. Het is een ontzettend gewild product en hij stond al maanden op mijn wishlist. Het is namelijk een product wat al eens eerder in een Limited Edition verscheen en vandaag ga ik je laten zien waar ik het over heb.

mac fashion revival macnificent review
Ik heb het over een MAC lipstick in de kleur Fashion Revival. Hij komt uit de MACnificent Me collectie en is nog verkrijgbaar als je geluk hebt!

mac fashion revival macnificent review
De verpakking van deze lipstick is precies hetzelfde als andere lipstick van MAC. Helaas is het geen bijzondere verpakking wat ze normaal gesproken wel met Limited Edition’s hebben. In totaal waren er vijf verschillende kleuren lipsticks verkrijgbaar in deze collectie waarvan ik de kleur Fashion Revival heb. Een prachtige kleur die heel goed geschikt is voor de herfst.


Hierboven zie je alle kleuren uit deze collectie. Fashion Revival is op deze foto de tweede van rechts.

mac fashion revival macnificent review
De lipstick zit verpakt in het kartonnen doosje wat we van MAC gewend zijn. De lipstick heeft een kogel achtige vorm en is zwart van kleur met een aantal zilveren glittertjes. Onderop vind je nog de naam van de lipstick wat handig is voor als je meer in je collectie hebt.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je de swatch van Fashion Revival. Hij is heel intens gepigmenteerd en ziet er prachtig uit.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je de kleur op mijn lippen. De lipstick droogt mat op. Hij accentueert niet heel erg velletjes en ziet er mooi uit op de lippen. Matte lipsticks zijn wel wat uitdrogender. Dus scrubben je lippen goed verzorgen is wel belangrijk. Bij hele droge lippen laat hij dat wel wat meer accentueren.

mac fashion revival macnificent review
Hier zie je mijn gezicht full face met de lipstick. De kleur is vrij donker. Ik kan hem het best omschrijven als een donker paarse kleur die een beetje naar bordeaux rood neigt. Ik vind hem echt prachtig! Hij is heel bijzonder en perfect geschikt voor dit seizoen.

Fashion Revival blijft goed op mijn lippen zitten. Hij voelt fijn aan en zit er al snel een uur of vijf op. De kleur vervaagt geleidelijk na een hapje of een drankje. Na een maaltijd is het wel van belang om hem nog even bij te werken.

mac fashion revival macnificent review
De Fashion Revival lipstick uit de MACnificent Me is nog online en in de winkels verkrijgbaar. Het is een geliefde kleur, dus als hij weer wordt bijgevuld moet je er snel bij zijn. De prijs van deze lipstick is €19,50.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

23 Reacties

 1. 9 november 2015 / 07:17

  Wat een toffe kleur. Ik vind hem erg mooi bij je staan.

 2. 9 november 2015 / 08:10

  Wauw! Deze lipstick wil ik echt heel graag aan mijn collectie toevoegen!

 3. 9 november 2015 / 08:41

  Deze lipstick ziet er zó mooi uit! Ik wil hem alvast hebben (:

 4. 9 november 2015 / 08:42

  Ik heb hem ook als laatste exemplaar kunnen scoren, zoveel geluk gehad, haha! Hij staat je echt prachtig. :-) Vind dit echt een perfecte herfstkleur!
  liefs

 5. 9 november 2015 / 08:57

  Wat me als eerste gelijk opvalt is dat je make-up zo ontzettend mooi zit! En dan die paarse lippen erbij, prachtig!

 6. 9 november 2015 / 08:57

  Wat een mooie kleur zeg! Hij staat je super! Het is inderdaad echt een perfecte kleur voor dit seizoen!

 7. 9 november 2015 / 11:24

  Ik had me er eerst helemaal niet in verdiept maar toen ik hem zag in reviews werd ik fan, hij is heel mooi!

 8. 9 november 2015 / 12:23

  Ah, deze lipstick is zó mooi. Hij staat je heel goed!

 9. 9 november 2015 / 13:15

  Prachtige kleur die je goed kan hebben!
  XOXO esmee

 10. 9 november 2015 / 13:44

  Wat is hij prachtig, hij staat je ontzettend goed! Zo jammer dat ik hem niet heb kunnen scoren :(!

 11. 9 november 2015 / 17:37

  Hele mooie lipstick, hij staat je super! Enig idee welke lipliner hierbij zou passen? Liefs

 12. 9 november 2015 / 18:36

  WAUW! Ook echt een super mooie close-up foto!

 13. 9 november 2015 / 19:24

  Hij is op je lippen zelfs nog mooier dan in de huls, echt een beauty! En de kleur vind ik jou ook erg mooi staan. Wat een heerlijke herfst en winter tint!

 14. 9 november 2015 / 20:10

  Wat een heerlijk winterse kleur, echt supermooi

 15. 13 november 2015 / 13:08

  Wauw, ik vind de finish en de kleur echt prachtig. Staat je echt super! x

 16. 15 november 2015 / 13:27

  Heel mooi staat hij, mooie kleur voor deze seizoenen :)

 17. 23 november 2015 / 19:47

  Oh wat een feestelijke kleur! Hij is écht perfect voor de herfst en straks met de kerst, zeker met de warme tinten die erin zitten. Ik voel een nieuwe liefde opborrelen <3