diy pumpkin spice latte scrub
De Pumpkin Spice Latte van de Starbucks komt iedere winter weer terug en is heerlijk. Naast dat die heerlijk smaakt, ruikt hij ook nog eens heerlijk. Vandaag heb ik voor jullie weer een DIY waarin ik laat zien hoe je een scrub kan maken die ruikt naar de Pumpkin Spice Latte van Starbucks.


De DIY is super makkelijk en in de video hierboven leg ik je uit hoe je hem moet maken.

Ingrediënten

200 gram Suiker
50 gram Koffie
1,5 theelepel Koek & Speculaas Kruiden
+/- 100 gram Cocos Olie

Met deze hoeveelheden heb je een grote pot vol en ik raad je aan wat minder van alles te maken omdat de scrub niet voor een extreem lange tijd houdbaar is. Deel bijvoorbeeld alle hoeveelheden door twee.

Ik hoop dat je het een leuke DIY vond om te zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dat zou ik heel erg leuk vinden!