pincet
Hoe fijn is het om weer een goede budget topper te vinden. Ik heb hem gevonden! Namelijk deze pincet van Essence. Ik dacht dat het wel weer eens tijd was voor een nieuw pincet en toen zag ik deze liggen van Essence. Hij ziet er leuk uit en was lekker goedkoop. Ik was dus nieuwsgierig.

pincet
Mijn vorige kwam van de Etos en die vond ik ook erg fijn. Hij was roze en deed het goed. Deze met stipjes vind ik er ook heel leuk uitzien en is net weer eens wat anders. Ik was wel nieuwsgierig geworden of hij scherp genoeg zou zijn.

pincet
Het uiteinde is erg scherp en hij doet het goed. Hij pakt de meeste kleine haartjes wel mee. Of hij snel bot word weet ik niet, want ik gebruik hem nog maar een paar weken. De Tweezerman is dé pincet word er gezegd, maar niet voor mij. Een Tweezerman moet heel erg goed zijn, maar is ook heel erg duur. Je betaalt er namelijk ongeveer €25,- en voor deze maar rond de €2,-. Als je zo’n Tweezerman dan kwijt zou raken, ben je niet blij. Persoonlijk ga ik dus liever voor de budget variant.

pincet
Epileren is niet fijn en ik vind het ook totaal geen fijn klusje. Doordat deze lekker scherp is, gaat het gelukkig wel wat sneller.

pincet
Ik ben heel tevreden over dit pincet en hij doet goed zijn werk. Hij is er naast deze kleur ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Jammer genoeg niet in het filiaal waar ik was. Ik durf niet met zekerheid te zeggen of hij ook in Nederland te koop is. In Duitsland in ieder geval wel, want daar heb ik hem gekocht. Van mij part is dit echt een budget topper. Hij kost namelijk maar €1,95. Voor dat geld is hij dus wel het proberen waard.

Als hij niet in Nederland te koop is, dan kun je hem eventueel hier online bestellen.

x Daniëlle