artdeco lipstick review invisible lente
Een mooie nieuwe lipstick in je make-up collectie kan nooit kwaad. Vandaag review ik een prachtige nieuwe lipstick kleur van Artdeco uit de lente collectie. Of hij ook daadwerkelijk prachtig is en prachtig werkt, laat ik je vandaag weten. Daarnaast vind je in dit artikel ook nog een review van de Invisible Lip Liner.

Na al die regen de afgelopen dagen, mag de lente wel wat meer tevoorschijn komen. Zelf haal ik de lente al wel meer in huis. Verse bloemen, een nieuwe zonnebril, aardbeien en een vrolijke lipstick. Met dat laatste komt Artdeco dus goed van pas. De lente collectie van Artdeco is in samenwerking met het designerduo Talbot Runhof. De collectie bevat prachtige producten en verpakkingen. Deze twee producten zijn daar onderdeel van.

artdeco lipstick review invisible lente

Invisible Lip Styler

De Invisible Lip Styler kun je gebruiken voor onder je lipstick. Het product is geurloos, vrij van oliën en van parabenen. Dit product kun je gebruiken zodat de lipstick niet zal uitlopen. Hij in transparant van kleur waardoor je hem onder elke lipstick kan dragen.

artdeco lipstick review invisible lente
De verpakking vind ik mooi en praktisch. Hij is heel licht roze van kleur. Hij ligt lekker in de hand en werkt makkelijk door het draaisysteem. Achterop de Lip Styler vind je nog een kleine puntenslijper om de punt mee te slijpen.

artdeco lipstick review invisible lente
De Lip Styler is ook daadwerkelijk transparant. Als ik hem aanbreng voelen mijn lippen wat stugger aan, maar wel verzorgd. Het product plakt niet en laat geen droge velletjes zien, wat ik heel fijn vind. Daardoor benadrukt hij ook minder de velletjes van een droge lipstick. Ik vind het lastig om mijn mening over dit product te geven. De Lip Styler heb ik dus gebruikt in combinatie met deze lichte lipstick kleur van Artdeco en dit is niet bepaald een kleur die snel uit zal lopen. Ik heb het vermoeden dat mijn lipstick wat langer blijft zitten in combinatie met de Lip Styler, maar het is moeilijk om het daadwerkelijk te zien. Het is een transparant product waardoor je niet met het blote oog kan zien of het echt werkt. Vandaar dat er ook geen swatches bij staan, omdat je geen verschil ziet. Ik gebruik het product graag en vaak, maar weet niet of ik het opnieuw zal kopen. Dit omdat ik het verschil niet extreem vind of zelf merk.

artdeco lipstick review invisible lente

Perfect Mat Lipstick

Dan over naar de Perfect Mat Lipstick. Persoonlijk ben ik helemaal gek op matte lipsticks en ik kon dan ook niet wachten om deze uit te proberen. Deze lipstick bevat voedende waxen en oliën, maar zorgen wel voor een intense kleur. De lipstick ruikt licht naar Vanille en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Namelijk: No. 134 Dark Hibiscus, No. 148 Violet Lady, No. 173 Skipper’s Love, No. 165 Rosy Kiss, No. 184 Rosewood en No. 196, Classical Nude. De kleur die je in deze review voorbij ziet komen is Rosy Kiss.

artdeco lipstick review invisible lente
De verpakking vind ik heel erg mooi. De lipstick wordt geleverd in een luxe doosje. Zelf is de huls mat van kleur, wat dus ook heel toepasselijk is. De huls is compleet mat, maar als je hem opendoet is het draaisysteem nog glanzend. Daarnaast zie je nog in mooie zilveren letters ‘Artdeco’ staan. Onderop vind je het nummer van de lipstick. Persoonlijk vind ik dat dit bij Artdeco wel wat duidelijker zou mogen. Er staan namelijk veel nummers op de onderkant, waardoor ik niet snel weet welk nummer deze lipstick is.

artdeco lipstick review invisible lente
Hier zie je de swatch van de lipstick. Het is een vrij lichte roze kleur. Hij is prachtig gepigmenteerd en ziet er zo goed uit.

artdeco lipstick review invisible lente
Hier zie je de kleur op mijn lippen. De lipstick is vrij warm van ondertoon.

artdeco lipstick review invisible lente
Hier zie je mijn gezicht full face met de lip kleur. In eerste instantie vond ik hem vrij licht, maar uiteindelijk vind ik hem wel ontzettend tof. Ik ben gek op matte lipkleuren en ook deze kleur heeft mijn hartje gestolen.

artdeco lipstick review invisible lente
De lipstick blijft lang en gedurende de dag mooi op mijn lippen zitten. Ik ben erg tevreden over deze lipstick. Hij overleeft gemakkelijk een drankje en een hapje ook wel. Af en toe controleer ik of de lipstick er nog mooi op zit en na zo’n 4 uur is het wel tijd om een beetje bij te stiften.

artdeco lipstick review invisible lente
Beide producten komen uit de lente collectie en zijn verkrijgbaar bij Douglas. De Invisible Lip Styler heeft een prijs van €8,95 en de Perfect Mat Lipstick een prijs van €11,95. Wat ik voor allebei de producten echt reuze mee vind vallen!

Het product uit deze review heb ik opgestuurd gekregen ter review. Lees mijn disclaimer.