The Body Shop Vanilla Pumpkin Review
De zomerse dagen voelen nog niet zo lang geleden, maar we gaan toch echt vooruitkijken op de leuke najaarscollecties. Vandaag review ik een nieuwe collectie van The Body Shop, namelijk de Vanilla Pumpkin lijn. In dit artikel review ik de Body Butter, de Showergel en de Hand Cream.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Het is een Special Edition en de verpakkingen zien er dan ook zeker speciaal uit naar mijn idee. De verpakkingen hebben oranje/zwarte kleuren en ik krijg er een beetje Halloween-vibes van. Ik vind ze er in ieder geval erg mooi uitzien! De geur van deze lijn vind ik echt heerlijk en is typisch iets voor mij. De geur is erg warm en kruidig en je ruikt overduidelijk een vleugje vanille erin terug. Sommige mensen vergelijken de geur zelfs met koekjes.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Review

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN BODY BUTTER – 200 ML / €16,-

Deze Vanilla Pumpkin Body Butter is een softening variant, die zoals de naam al zegt wat zachter is van structuur. The Body Shop heeft ook body butters die een stuk steviger zijn en bijna als een harde boter aanvoelen. Deze variant is een stuk zachter wat ik persoonlijk erg fijn vind. De Body Butter smeert fijn uit en de geur blijft lang hangen. Dit product voedt mijn huid erg goed.

The Body Shop hand cream Review
The Body Shop hand cream Review

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN HAND CREAM – 30 ML / €5,50

Inmiddels heb ik al meerdere handcrèmes van The Body Shop opgemaakt en dat is niet zomaar. Ik vind de handcrèmes van The Body Shop namelijk erg fijn en zo ook weer deze variant. Ze hebben een onwijs makkelijke verpakking. Deze tube kan je namelijk helemaal opmaken en dat is wel zo fijn. Daarnaast is hij ook lekker compact waardoor je hem makkelijk mee kan nemen voor onderweg. De handcrème trekt snel in en voedt mijn handen goed. De geur blijf je ook lang ruiken, wat ik persoonlijk erg prettig vind.

The Body Shop shower gel Review

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN SHOWER GEL – 250 ML / € 7,00

De Shower Gel ruikt zoals je kan verwachten ook weer heerlijk en blijf je ook nog goed ruiken na het douchen. De Shower Gel is vrij rijk waardoor je huid ook gevoed aanvoelt na het douchen.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Review
Hier zie je nog alle substanties van de producten op een rij. Hier zie je ook goed hoe zacht en rijk de Body Butter is.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Review

CONCLUSIE SPECIAL EDITION

Ik vind dit persoonlijk een heerlijke Special Edition. De kwaliteit is zoals ik van The Body Shop gewend ben en de geur is echt ontzettend lekker. Als je van kruidige, winterse geuren houdt, dan is dit absoluut iets voor jou! De geur is wel opvallend en vrij sterk, dus je moet er wel van houden. The Body Shop had enkele jaren geleden ook een Vanilla Pumpkin Special Edition en ik durf niet zeker te zeggen of dit exact dezelfde formule is als destijds, maar mocht je die lekker vinden, dan móet je deze ook echt aanschaffen!

De The Body Shop Vanilla Pumpkin Special Edition is verkrijgbaar via de webshop en in de winkel.

De producten uit dit artikel heb ik gratis ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees hiervoor mijn disclaimer.