essie shes pampered swatch nagellak
Oh wat was het gisteren mooi weer he! De vrolijke kleuren gaan bij mij weer uit de kast. Waaronder ook deze leuke kleur van Essie.

essie shes pampered swatch nagellak
Hier zie je de swatch van het lakje. Na twee dunne laagjes heb je al een mooie dekking. Het lakje is een net geen rode kleur, maar mooi koraal. De lak heeft een mooie glans en ziet er mooi uit op de nagels

essie shes pampered swatch nagellak
De lakjes van Essie behoren niet voor niets tot mijn favorieten. De kleuren vind ik negen van de tien keer echt prachtig. De kwastjes zijn altijd vrij breed met afgeronde hoeken waardoor je bijna al je nagels in één keer kunt lakken. Essie lakjes blijven altijd lang zitten. Langer dan gemiddeld bij mij. Hoe lang precies zal ik je niet vertellen. Mijn nagels zijn heel erg zwak en het verschilt ook heel erg of je een top- en basecoat draagt, wat voor werk je doet en hoeveel laagjes je hebt aangebracht.

essie shes pampered swatch nagellak
Ik ben heel tevreden met dit lakje en eigenlijk moet ik hem wat vaker gaan dragen. Perfect voor aankomende lente voor op de nagels, maar ook op de teennagels. Want misschien kunnen we die binnenkort wel weer laten zien. Het is namelijk zulk prachtig weer!

Essie is verkrijgbaar bij onder andere Etos voor een prijs van €9,99.