artdeco blush lente review douglas
Nu dat heerlijke zonnetje steeds warmer begint te branden, verlang ik steeds meer naar de zomer. Artdeco verwelkomt de zomer met haar nieuwste collectie ‘Hello Sunshine’. Deze collectie bevat prachtige zomerse producten die de bleke huid een natuurlijke gebruinde look kan geven. Vandaag review ik de Artdeco Sun Blushes en de Golden Bronze Oil Drops.

artdeco blush lente review douglas
De verpakkingen zijn al lekker zomers. Deze producten van Artdeco komen dus uit de ‘Hello Sunshine’ collectie die verkrijgbaar zal gaan zijn bij Douglas.

artdeco blush lente review douglas

Artdeco Sun Blusher

De verpakking van deze blush vind ik echt prachtig. Hij heeft een hele zomerse uitstraling. De verpakking is semi transparant bruin met gouden details, maar als je de verpakking beweegt richting het zonlicht dan lijkt de verpakking heel anders van kleur. Erg tof in ieder geval!

artdeco blush lente review douglas
De blush is vrij van parabenen, parfum, lanoline en oliën. Daarnaast bevat hij ook nog vitamine C en E die de huid voeden en aangenaam laten aanvoelen.

artdeco blush lente review douglas
Als je de blush open maakt dan zie je uiteraard gelijk de pan met de blush. Daarnaast heeft hij ook nog een spiegeltje wat erg makkelijk is. De blush heeft een mooi patroon en verschillende kleuren in zich. In de buitenste rand zie je een licht glanzende bronzing kleur, in de tweede rij een warme koraal matte blush en in het midden een glanzende highlighter. Je zou de kleuren afzonderlijk kunnen gebruiken, maar dit zal wel lastig gaan. Het is daarom het makkelijkst om de kleuren gemengd te gaan gebruiken.

swatch artdeco blush
Hier zie je de swatches van de blush. Het product is wat meer oranje van kleur dan verwacht. Ik had verwacht dat hij wat rozer zou zijn. Het is een typische zomerse kleur met een mooie glans. De blush is mooi gepigmenteerd, maar vervaagt wel prima en makkelijk.


Hier zie je mijn gezicht met enkel foundation.


Hier zie je mijn gezicht met de blush aangebracht. De kleur ziet er mooi uit, maar mijn tip met een bleke huid zoals mij is wel om niet teveel aan te brengen.

artdeco blush lente review douglas

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Ook jou huid geeft Artdeco een prachtige zomerse glans. Deze olie kan je gebruiken op je huid en zal kleine vlekjes en verkleuringen lichtelijk verbergen. Hij zorgt voor een egale, gezonde en zomerse gloed na het aanbrengen.

artdeco blush lente review douglas
De verpakking is simpel en niks op aan te merken. Hij is makkelijk in gebruik en je kunt nog precies zien hoeveel er in zit. Het product is makkelijk te doseren door middel van het kleine gaatje.

artdeco blush lente review douglas
De olie ruikt lichtelijk naar vanille als je hem aan hebt gebracht. De olie voedt mijn huid erg goed en geeft een lichte bruine tint. Hij heeft geen zelfbruinend effect, maar geeft je huid nét even wat meer. Voordat je de olie aanbrengt moet je hem eerst even goed schudden. Daarna breng je wat druppels aan en smeer je dit uit.Hier zie je het verschil met de olie. Ik vind het een fijn product. Ik zou het alleen naar mijn persoonlijke mening niet snel op mijn gezicht aanbrengen omdat ik meer van een matte huid hou. Wel vind ik het effect prachtig op mijn armen. De glans is subtiel, maar laat het er wel heel gezond uitzien. Hij voedt mijn huid goed, geeft een mooie glans en laat het er mooi uitzien.

artdeco blush lente review douglas
De olie voedt mijn huid en geeft een hele mooie gezonde glans. Daarnaast zit er ook nog een hele kleine glitter in. Het fijne aan dit product vind ik dat het zo natuurlijk lijkt. Ik denk dat dit heel mooi zal zijn op je armen of benen. Als je dan in het zonlicht zit, ziet je huid er heel erg gezond en stralend uit.

Beide producten zijn verkrijgbaar bij Douglas. Beide producten hebben een prijs van €19,95.