make up geruchten
Het vorige ‘make-up geruchten’ artikel werd erg goed ontvangen. In deze rubriek deel ik met jullie make-up geruchten en nieuwtjes over producten en merken. Benieuwd wat ik deze keer weer bij elkaar verzameld heb? Ik vertel je onder andere wat over Jeffree Star, Jaclyn Hill, Make Up Geek en meer.

Heb je de vorige ‘Make-up Geruchten’ gemist? Geen probleem, je kan hem hier nog terug lezen.

jeffree star beauty killer nederland
jeffree star beauty killer nederland

Nieuw Jeffree Star Palette

Dit is eigenlijk een nieuwtje en gerucht in één. Jeffree Star heeft namelijk een nieuw palette uitgebracht genaamd Beauty Killer. Een palette vol met typische Jeffree Star kleuren. Het palette ziet er prachtig uit en zal $45,- gaan kosten en 25 wordt hij gelanceerd.


Ik vind het minder mooi hoe de kleuren naar mijn idee helemaal door elkaar in het palette liggen en niet op kleur gesorteerd, maar ik snap zijn uitleg goed waarom. Met elke vier kleuren bij elkaar kun je namelijk een hele mooie look creëren zoals je hierboven ook kan zien. Ze passen iedere keer heel goed bij elkaar.


De swatches zijn prachtig! Ook heb ik gelezen dat er in de herfst van 2016 waarschijnlijk een tweede palette aan gaat komen! Heel benieuwd wat voor kleuren dat gaan worden.

make up geek under cover concealer

Make Up Geek Under Cover

Op snapchat had Make Up Geek een sneak peek laten zien van een nieuw product. Namelijk een Under Cover Dark Circle Corrector. Hij zal in juni verkrijgbaar zijn. In deze maand zullen er nog blushes gelanceerd gaan worden, maar ze vertelde al dat er heel veel gelanceerd gaat worden dit jaar. Ze had het vooral veel over de maand november, dus ik ben benieuwd! Ook heeft ze nog verteld dat er lipstains en lipglosses zullen uitkomen.

jaclyn hill champagne becca

Becca x Jaclyn Hill

Waarschijnlijk ken je wel de enorme Jaclyn Hill Champagne Pop hype. Nou, nu brengt Jaclyn Hill weer samen met Becca Cosmetics een nieuw lijn uit. Namelijk de Champagne lijn. Op de Instagram van Becca vind je nog veel meer foto’s.

jaclyn hill champagne becca
Hij zal ook in Nederland verkrijgbaar zijn bij Babassu, maar wanneer dit gebeurt is nog onbekend. In Amerika zal hij 26 mei verkrijgbaar zijn bij Sephora. Het pronkstuk van de collectie is denk ik wel dit palette met de twee highlighter en drie blushes.

jaclyn hill champagne becca
jaclyn hill champagne becca
Hierboven zie je de volledige collectie en nog swatches van het nieuwe palette.

anastasia glow kit review

Nieuwe Anastasia Glow Kit

Ook gaat Anastasia Beverly Hills weer een nieuwe Glow Kit uitbrengen. Anastasia had al twee varianten van deze Glow Kit, maar nu komen ze met de nieuwe Sundipped versie. De lancering van deze Glow Kit in Amerika is 15 juni. Wanneer en hoe deze in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

anastasia glow kit review
Hier zie je alle vier de kleuren. Ik denk dat ik dit wel de mooiste Glow Kit van Anastasia ga vinden.

Naar welk nieuwtje ben jij het meest benieuwd?

Bron foto’s
Jeffree Star – Make Up Geek – Snapchat @makeupgeektv – Jaclyn Hill x Becca – Anastasia foto 1, foto 2, foto 3.