miss sporty gel shine nagellak
Volgens mij zijn wij vrouwen altijd wel op zoek naar de perfect nagellak. Hij moet snel drogen, lang blijven zitten, makkelijk aan te brengen zijn en een mooie kleur hebben. Miss Sporty komt met een hele reeks nieuwe nagellakken die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Ik review een 5-in-1 base coat, twee Gel Shine nagellakken en de 3D gel top coat. De Gel Shine lakjes beloven namelijk maar liefst 10 dagen te blijven zitten. Ik ga je vertellen of dat ook echt zo is.

miss sporty gel shine nagellak

5-in-1 Base Coat – €2,99

Als eerst heb ik deze 5-in-1 base coat getest. Deze base coat zorgt voor zachtere, sterkere en glanzende nagels. De base coat brengt prima aan. De substantie is vrij normaal en er is niet iets wat extra opvalt. Gewoon een prima base coat. Hij droogt vrij snel wat ik wel erg fijn vind. Verder is de base coat nog verrijkt met olijf, avocado olie, antioxidanten en vitamines A, C & E. Ik vind het een prima base coat, maar vind het altijd lastig om mijn mening erover te geven. Het wordt namelijk best wel beïnvloed door andere factoren. Het ligt eraan welke nagellak je erop aanbrengt, hoeveel laagjes, of je een topcoat gebruikt, wat voor werk je met je handen doet en ga zo maar door. Ik merk wel dat de lak langer blijft zitten dan gemiddeld, maar dit kan natuurlijk ook aan de nagellak zelf liggen of de topcoat. Ik vind het in ieder geval wel fijn om sowieso een base coat onder mijn nagellak aan te brengen en deze vind ik prima geschikt.

miss sporty gel shine nagellak

Lasting Color Gel Shine – €2,49

Dan komt het nu aan op de echte kleur van de nagels. Miss Sporty komt met een nagellak die namelijk belooft tot wel 10 dagen te blijven zitten. De kleuren die ik heb ontvangen zijn #554 Bluetterfly en #553 Hot Summer. Hot Summer is mijn favoriete kleur van de twee. De kwastjes van de lakjes vind ik erg fijn. Ze zijn heel breed en stevig waardoor lakken heel makkelijk, netjes en snel gaat. Dit vind ik dan ook echt een groot pluspunt.

miss sporty gel shine nagellak
De collectie bestaat uit hele toffe kleuren. Het zijn typische kleuren die heel mooi staan bij een wat gebruinde zomers tintje. Hierboven zie je alle kleuren genaamd: #150 Red Tango, #380 It’s not my name!, #490 Peachy Pink, #544 Bluetterfly, #552 Magic Paradise, #553 Hot Summer, #550 Don’t Brick My Dream, en #557 Tropical.

miss sporty gel shine nagellak
Hier zie je de kleur Hot Summer. Ik vind dit echt een hele toffe kleur. Hij is een beetje bruin qua kleur en zo’n kleur had ik ook nog niet. Ja deze vind ik super tof!

miss sporty gel shine nagellak
Hier zie je de kleur Bluetterfly. Terwijl ik hem droeg vond ik het echt een prachtige kleur. Hij is heel fel en lekker opvallend. Ook leken mijn handen bruiner dan normaal, wat wel fijn is in de lente/zomer. Wel vind ik zo’n kleur wat lastig in combinatie met kleding. Ik vind dat zo’n felle blauw, niet echt bij elk kledingstuk qua kleur past.

miss sporty gel shine nagellak

3D Gel Top Coat – €2,99

Als laatste stap gebruikte ik de 3D Gel Top Coat. Deze topcoat zorgt voor een gel shine finish en helpt gescheurde nagels te voorkomen. Daarnaast ben je hier ook helemaal geen UV lamp voor nodig. De topcoat is wat dikker dan ik gewend bent en hij brengt wat lastig aan. Het is lastig om hem te verdelen, maar eenmaal opgedroogd zie je daar helemaal niks meer van. Dat vind ik dus wel erg fijn. De top coat geeft echt een prachtige hoge glans wat het inderdaad een beetje op gel nagels laat lijken.

miss sporty gel shine nagellak

Conclusie:

De nagellak begon bij mij sowieso al later met chippen dan normaal. Na drie dagen was 1 nagel een beetje gechipt, maar de rest zag er nog perfect uit. De kleuren vind ik echt prachtig en eigenlijk wil ik de andere nude kleuren ook nog aanschaffen. De combinatie van deze lakjes bevallen mij echt heel erg goed. Ik had het idee dat mijn nagels meer de kans kregen om te groeien. Alleen houdt hij de 10 dagen houdbaarheid? Nee. Beide kleuren hebben het bij mij lang geen 10 dagen mooi uitgehouden. Na 4/5 dagen begon hij er toch wel wat minder mooi uit te zien en was een nieuwe lakbeurt wel mooier. Dat is natuurlijk wel jammer. Het eraf halen ging trouwens wel lastiger dan normaal. De lak bleef op dat moment namelijk echt goed zitten.

Miss Sporty is verkrijgbaar bij onder andere Etos. De 5-in-1 base coat en de 3D Gel Top Coat hebben een prijs van €2,99 en de Gel Shine nagellak een prijs van €2,49.