mermaid zeemeermin make up look
Voor het eerst organiseert NYX de NYX Face Awards in Nederland. Dit is wedstrijd die in Amerika al vaker gehouden is en dus ook eindelijk naar Nederland is. In eerste instantie wou ik niet meedoen omdat er al ontzettende talenten meedoen, maar ik heb toch een poging gewaagd. Ik maakte een look die ik al heel lang eens wou proberen. Namelijk een look geïnspireerd op een zeemeermin.

mermaid zeemeermin make up look
Hier zie je de uiteindelijke mermaid look. Ik vind hem zelf echt wel ontzettend tof geworden. In totaal was ik er zo’n 2 uur mee bezig. Best wel lang, maar ik vond het leuk om eens te doen. Ik heb ontzettende goede concurrentie in deze wedstrijd, dus ik schat mijn kans klein in. 30 mei hoor ik of ik door ga naar de volgende ronde.

mermaid zeemeermin make up look
Hier zie je nog een detail foto van de ooglook. Hieronder heb ik lijstje met alle producten die ik heb gebruikt.

▴ Oogschaduws: @toofaced Shadow Insurance, Salted Caramel uit Chocolate Bar in de crease, @urbandecaycosmetics Royal Flush van het Alice in Wonderland palette onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek, Heads Will Roll onder mijn oog, Metamorphosis in de outer v, @technic_cosmetics fel blauwe oogschaduw uit het Technic Electric palette op het bewegend ooglid.

▴ Eyeliner: @rimmellondonnl Colour Precise Eyeliner, @Urbandecaycosmetics 24/7 Glide on Eye Pencil in LSD, @goshnl Eye Pencil in 001 Blue Moon

▴ Wimpers: @rimmellondonnl Volume Colourist Mascara, Nepwimpers van eBay aangebracht met @fingrs Lash Glue

▴ Wenkbrauwen: @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Taupe op het eerst deel, @nyxcosmeticsnl Jumbo Eye Pencil in Milk op het laatste deel, @makeupgeekcosmetics Peacock over het NYX Jumbo Eye Pencil


Hierboven vind je nog de tutorial van hoe ik de mermaid look heb gemaakt. Ik mocht geen andere merken noemen of laten in zien in de video. Dus die vind je nog in dit artikel.

mermaid zeemeermin make up look
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze look vinden!