Catrice Glitter Storm Limited Edition
Eind december lanceert Catrice een Limited Edition vol met glitter, glans en metallic producten, namelijk Catrice Glitter Storm. In totaal bevat de collectie vier verschillende producten en in dit artikel laat ik zien welke producten dit zijn. De collectie is van eind december 2018 tot eind februari 2019 verkrijgbaar.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Catrice Glitter Storm Limited Edition

GLITTER STORM DAZZLE METAL – € 6,99

De topper uit de collectie is toch wel het oogschaduwpalette Dazzle Metal. Dit palette gaat van nude en roze tot bestinten, bruin, zilver en goud. Daarnaast bevat het palette ook hele wisselende finishes. Van mat tot intens glimmend tot sprankelend. Een erg mooi palette om een mooie look mee te kunnen maken.

Catrice Glitter Storm Limited Edition

LIQUID GLITTER LIPS – € 4,59

De Limited Edition bevat vier vloeibare lipsticks met een beloofde hoge dekking en een sprankelende finish. Met deze producten geef je de lippen absoluut alle aandacht. Iets wat extra bijzonder is, is als je de lippen samenperst, er een glittereffect wordt versterkt! Dit doet mij heel erg denken aan een product van Ciate. Leuk om te zien dat meerdere merken deze trend volgen.

Catrice Limited Edition

LIQUID LINER – € 3,59

Deze Liquid Liner heeft een intense duo-chroom glans. De drie glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule wordt er belooft dat het glittereffect gegarandeerd de hele avond blijft zitten. Ideaal voor een speciale gelegenheid.

Catrice Limited Edition

GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER – € 4,99

De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes versmelten met de huid en geven haar een zachte glow. Een mooi product om een mooie glans mee te geven aan de huid.

De Catrice Glitter Storm Limited Edition is verkrijgbaar bij Kruidvat in Nederland en België. De collectie is van eind december 2018 tot eind februari 2019 verkrijgbaar.

— Lees ook: Catrice Glitter Storm Limited Edition