Catrice Glitter Storm Limited Edition

Catrice Glitter Storm Limited Edition
Eind december lanceert Catrice een Limited Edition vol met glitter, glans en metallic producten. In totaal bevat de collectie vier verschillende producten en in dit artikel laat ik zien welke producten dit zijn. De collectie is van eind december 2018 tot eind februari 2019 verkrijgbaar.

Catrice Glitter Storm Limited Edition

GLITTER STORM DAZZLE METAL – € 6,99

De topper uit de collectie is toch wel het oogschaduwpalette Dazzle Metal. Dit palette gaat van nude en roze tot bestinten, bruin, zilver en goud. Daarnaast bevat het palette ook hele wisselende finishes. Van mat tot intens glimmend tot sprankelend.

Catrice Glitter Storm Limited Edition

GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS – € 4,59

De Limited Edition bevat vier vloeibare lipsticks met een beloofde hoge dekking en een sprankelende finish. Met deze producten geef je de lippen absoluut alle aandacht. Iets wat extra bijzonder is, is als je de lippen samenperst, er een glittereffect wordt versterkt!

Catrice Glitter Storm Limited Edition

GLITTER STORM LIQUID LINER – € 3,59

Deze Liquid Liner heeft een intense duo-chroom glans. De drie glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule wordt er belooft dat het glittereffect gegarandeerd de hele avond blijft zitten.

Catrice Glitter Storm Limited Edition

GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER – € 4,99

De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes versmelten met de huid en geven haar een zachte glow.

De Catrice Glitter Storm Limited Edition is verkrijgbaar bij Kruidvat in Nederland en België. De collectie is van eind december 2018 tot eind februari 2019 verkrijgbaar.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

  1. 30 oktober 2018 / 17:57

    Het oogschaduw palette ziet er mooi uit. Ben ook erg benieuwd naar de swatches van de lipsticks

  2. 30 oktober 2018 / 19:31

    Toffe collectie, vooral die highlighter ziet er mooi uit! Ook die liquid liners zijn volgens mij echt kick ass voor met de feestdagen.

  3. 30 oktober 2018 / 20:30

    Mooie collectie, ben benieuwd naar de reviews hiervan (: