make up geruchten
Stiekem vind ik dit artikel iedere keer ontzettend leuk om te maken. Elke keer als ik weer wat nieuws op social media voorbij zie komen qua make-up en het is interessant genoeg, dan kan ik gelijk weer bezig met dit artikel. Ik heb weer een aantal leuke nieuwtjes en geruchten verzameld die ik met jullie deel in dit artikel.

modern renaissance anastasia geruchten

Anastasia Modern Renaissance

Anastasia is uitgekomen met een nieuw en prachtig palette! Namelijk het Modern Renaissance palette; een prachtig palette met allemaal warme en roze kleuren. Het palette zal ook verkrijgbaar zijn bij Beautybay en zal online komen op 15 juni. Vandaag dus! Hij staat zelfs nu al online en het Sun Dipped Highlighter palette ook!


De prijs in Amerika is $42,-. De prijs kan iets afwijken, maar waarschijnlijk niet veel. Zelf twijfel ik nog om hem te kopen, maar ik vind hem er wel echt prachtig uitzien!

kylie dead night geruchten

Kylie Jenner Dead of Night

Kylie Jenner haar gehypte Lip Kits bevat weer een nieuwe kleur en niet zomaar een kleur, namelijk Dead of Night. Een intens zwarte kleur. Het is niet zo mijn ding, maar ik snap de keuze wel aangezien ze al veel nude kleuren in haar collectie heeft. Hij is zoals gewoonlijk nu al uitverkocht net zoals alle andere kleuren, maar als je Kylie Jenner in de gaten houd op Social Media dan kom je er wel achter wanneer alles weer verkrijgbaar is.

essence beautylab geruchten

Essence Beautylab Palette in het vaste assortiment

Ook heb ik een leuk Nederlands nieuwtje. De Blogger Beauty Secrets Palettes van Essence vliegen de schappen uit en Essence heeft daarom besloten om ze op te nemen in het vaste assortiment. Dat betekent dat hij straks niet overal uitverkocht zal zijn en je hem gewoon op je gemakje kan halen bij de Kruidvat of Trekpleister.

urban decay mooniest geruchten

Urban Decay Herfst Collectie

Ook zijn er enkele foto’s verschenen over de herfst collectie van Urban Decay. Deze hadden ze zelf gepost op hun snapchat. De collectie bestaat uit het Moondust oogschaduw palette, de Razor Sharp Liquid Eyeliner in 7 kleuren, de Perversion Waterproof Fine Point Eyeliner en de All Nighter Liquid Foundation.

urban decay herfst 2016 geruchten
Hierboven zie je screenshots van hun snapchat met de nieuwe producten. Zelf vind ik de verpakking van de foundation er prachtig uitzien, maar voor de rest trekt deze collectie mij niet heel erg aan.


Hier zie je nog een video die Urban Decay zelf op hun Facebook pagina had geplaatst.

Sneak Peek Nikkie x Too Faced

In het eerste ‘make-up geruchten‘ artikel vertelde ik jullie al over de samenwerking van Nikkie met Too Faced. Nu heeft Nikkie zelf op snapchat alvast een sneak peek gegeven van de nieuwe producten. Het is een prachtig oogschaduw palette met ook nog een bronzer, twee blushes en een highlighter. De kleuren zijn heel erg bijzonder en zien er mooi uit.

nikkie too faced palette
Er zit ook nog een mini Better Than Sex mascara, mini Shadow Insurance, mini eyeliner en mini eyeshadow base bij. Ik ben benieuwd of dit palette ook in Nederland verkrijgbaar gaat zijn. Ik hoop het wel, ook omdat Nikkie natuurlijk zelf uit Nederland komt.

Dat waren dan alweer alle nieuwtjes en geruchten die ik deze keer met jullie wou delen. Ik ben nog wel veel buitenlandse nieuwtjes tegen gekomen, maar deze heb ik niet met jullie gedeeld. Dit heb ik gedaan omdat deze producten niet in Nederland verkrijgbaar zijn en ik het dan ook niet zo leuk vind om dat te delen. Vergeet dus niet vandaag Beauty Bay in de gaten te houden als je het nieuwste palette van Anastasia wil bemachtigen.

Bron foto’s: Anastasia Modern Renaissance, Anastasia Modern Renaissance 2, UD Moondust 1, Kylie Lip Kit, Nikkie Tutorials,