kruidvat catch shine soapy cups
Nog opzoek naar een leuk cadeau om te geven of misschien om op je verlanglijstje te zetten? Vandaag heb ik daarvoor een goede tip! Deze nieuwe Catch & Shine producten zien eruit om op te eten, maar dit is (helaas) niet zo. Deze Kruidvat Catch & Shine Soapy Cups zijn namelijk voor in bad. In dit artikel review ik deze producten en laat ik zien wat effect is in bad.


De Kruidvat Catch & Shine collectie is een nieuw concept/lijn van Kruidvat. In bovenstaande vlog neem ik jullie mee naar de lancering van deze lijn. De lijn bestaat uit meerdere producten zoals de Soapy Cups, Cold Pressed Soaps en Parfums. De Soapy Cups en de Cold Pressed Soaps zullen iedere zes weken van assortiment wisselen. De producten zijn budgetproof en daarom dus goed geschikt om cadeau te geven óf te krijgen.

kruidvat catch shine soapy cups
In totaal zijn er zeven verschillende Soapy Cups verkrijgbaar, waarvan ik er vandaag drie review. Hierboven zie je ze alle zeven.

kruidvat catch shine soapy cups

Colour Pop Confetti

Deze eerste Soapy Cup vind ik er denk ik wel het leukste uitzien van alle drie. Daarom ging ik ook als eerste met deze Soapy Cup in bad. Iedere Soapy Cup kan je rustig in het badwater leggen en dan zal je merken dat het onderste gedeelte direct begint te bruisen. Zo ook in dit geval. Daarna kan je al snel het papiertje van de cupcake uit het water vissen, want deze zal niet oplossen. De topping blijft dan nog in het water liggen en zal dan langzaam wegsmelten.

kruidvat catch shine soapy cups
Persoonlijk vond ik dit toch nog vrij lang duren, maar je kan het eventueel zelf nog verkruimelen. Het badwater kreeg helaas niet echt een bijzondere kleur. Het werd een beetje troebel water wat qua kleur naar de lichtblauwe kant neigt. Er zaten wel enkele glittertjes in, maar dat was echt heel minimaal helaas. Qua geur rook ik ook vrijwel niets, wat ik jammer vind. Qua uiterlijk ziet hij er echt prachtig uit, maar ik vond hem persoonlijk niet bijzonder genoeg.

kruidvat catch shine soapy cups

Ice Ice Baby

Mijn hoop was nu gevestigd op deze vrolijke roze Soapy Cup. Hopelijk wordt hierbij het badwater mooi roze! Ook bij deze ging eerst het onderste gedeelte bruisen en kon je het papiertje uit het water halen. Het duurde vrij lang voordat het roze gedeelte werd opgenomen door het water. Daarom ben ik dit onder de stromende kraan gaan houden.

kruidvat catch shine soapy cups
kruidvat catch shine soapy cups
Het water werd een beetje troebel en heel licht roze. Het badwater kreeg wel wat geur, maar dit was echt minimaal. Het schuim wat je ziet kwam door het bubbelbad, nadat ik de bubbels uitzette, ging het schuim ook weg.

kruidvat catch shine soapy cups

Follow The Rainbow

Als laatste ben ik met Follow The Rainbow in bad gegaan. Over deze ben ik qua werking wel echt het meest te spreken. De kleur was iets opvallender dan de overige twee.


Hij had een subtiele blauwe kleur zoals je op de foto’s kan zien. Daarnaast bruiste deze Soapy Cup ook veel sneller dan de andere twee.

Conclusie

Stiekem had ik er iets meer van verwacht. Qua uiterlijk vind ik ze er echt prachtig uitzien. Ze zien er echt uit om op te eten en op de badrand ziet er heel mooi uit. Natuurlijk gaat het ook om de werking en daarin ben ik een beetje teleurgesteld. Ze hadden van mij wel iets meer kleur aan het badwater mogen geven en ook iets meer geur. De Soapy Cups verzorgen de huid wel, maar dit is wel heel minimaal. Al met al vind ik ze leuk, maar ik hoop wel dat ze op sommige vlakken verbeterd worden in de toekomst.

De Kruidvat Catch & Shine Soapy Cups zijn verkrijgbaar voor een prijs van €1,99. Ze zijn wel Limited Edition, dus wees er snel bij. Ze zijn t/m week 50 verkrijgbaar, dus alleen deze week nog. Hierna zullen er nieuwe producten in de Catch & Shine komen, dus misschien ook nieuwe Soapy Cups. Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en in de Kruidvat webshop.

Het product uit deze review heb ik gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.