beautybox branded box unboxing
De Beautybox van de maand juni is compleet anders dan je gewend bent. Dit keer is het namelijk geen mix aan verschillende merken en categorieën, maar juist één merk met één categorie. Namelijk dus de Beautybox Branded Box! Benieuwd welk merk en wat voor producten er allemaal in zitten? Lees dan verder.

beautybox branded box unboxing
Deze eerste Beautybox Branded Box is gevuld met vijf make-up producten van het Deense merk ‘Hot Make-up’. Hot Make-up komt mij bekend voor qua naam, maar herken niet zo snel. Hot Make-up is opzoek naar een ingang binnen Nederland en hoopt binnen een niet al te lange tijd ook haar producten te verkopen in drogisterijen en/of parfumerieën.

De Beautybox Branded Box zelf is qua vormgeving nog precies zoals we gewend zijn. Het is een mooie zwarte stevige box die je voor alles weer kan herbruiken. Het foldertje heeft wel een kleine make-over gekregen. In deze folder staan alle producten en de omschrijvingen. De prijzen van de producten zijn allemaal online te vinden.

beautybox branded box unboxing

Highlighter – €9,50

Als eerst de highlighter. Highlighter vind ik echt een must voor in iedere make-up stash. Ook deze ziet er echt prachtig uit. De kleur vind ik erg mooi uitgekozen ook, omdat ik denk dat deze wel bij iedere huidskleur zal passen. Hij is wel zacht en een beetje poederig, wat ik minder fijn vind. Dit vind ik in ieder geval al een tof begin.

beautybox branded box unboxing

Nailpolish – €4,00

Het volgende product is een leuk nagellakje. Dit kleurtje is helemaal mijn ding. Hij is pastel roze van kleur en heel erg geschikt voor in de zomer. Het lakje belooft in twee laagjes te dekken en dat doet hij ook. Hierboven zie je hem bij mij aangebracht. Het aanbrengen vind wat lastig, want ik heb liever kwastjes met afgeronde hoekjes. Ook was het aanbrengen zelf vrij lastig omdat er telkens heel veel lak op het kwastje kwam. Voor de rest is hij echt prachtig!

beautybox branded box unboxing

Single Eyeshadows – €8,00 per stuk

Dan zitten er ook nog twee oogschaduws in. Allebei in een neutrale tint, dus geschikt ook weer voor iedereen. Het zijn twee matte bruine kleuren en hiermee kan je prima een dagelijkse look creëren.

beautybox branded box unboxing

Lipgloss – €8,00

Om de look af te maken zit er nog een lipgloss in. Toen ik de verpakking zag, had ik gehoopt dat het een Liquid Lipstick was, maar helaas. De kleur vind ik in ieder geval wel prachtig en past ook zeker bij iedere look. Ook de applicator vind ik erg fijn van deze lipgloss.

beautybox branded box unboxing
Hier zie je nog de swatches van alle producten op een rij.

Conclusie Beautybox Branded Box

De inhoud van de box vind ik zeker verrassend en leuk. Van mij mogen ze wel vaker een branded box doen. Het voordeel hiervan is dat je direct een merk goed leert kennen. Het nadeel vind ik wel dat als het een merk is wat je niet fijn vind, dat dan ook direct de hele box waarschijnlijk minder leuk is. Zelf zou ik bijvoorbeeld liever niet een box vol make-up producten zien van BeautyUK of Golden Rose omdat dezee producten namelijk al vaak bij Beautybox voorbij zijn gekomen.

Deze box met alleen producten van Hot Make-up vind ik ook leuk. Alle kleuren zijn zeker goed uitgekozen en het zijn echt kleuren die iedereen wel kan hebben. De producten vind ik ook leuk en ga ik ook zeker gebruiken. De verpakkingen van het merk zelf vind ik misschien wel een beetje saai en had naar mijn idee nog wat leuker gekund. Ik ben ontzettend benieuwd wat Beautybox nog meer in petto heeft!

beautybox branded box unboxing
De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.