try it, love it limited essence
Vorige week onthulde ik al de nieuwe herfst en winter collectie van Catrice, maar van Essence heb ik ook al een sneak peek. In augustus 2016 is namelijk de ‘Try it, Love it!’ collectie verkrijgbaar vol met producten die in het vaste assortiment komen te zitten. Deze Limited Edition is dus eerder verkrijgbaar dan de vaste collectie en zal daarna in de vaste collectie komen.

try it, love it limited essence

Contouring Eyeshadow Set – €2,59

01 mauve meets marshmallows, 02 brownies with frosting en 03 roses meet mahogany

De naam vind ik slim gekozen, maar misschien wel een beetje gek. Want het is eigenlijk oogschaduw, maar in dit geval speciaal om je ogen te ‘contouren’. De palettes vind ik er leuk en natuurlijk uitzien, maar ze hadden het van mij ook gewoon oogschaduw kunnen noemen. Want in principe is er niets speciaals aan deze palettes.

try it, love it limited essence

The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited & Extreme Volume & Curl- €2,89

Bij een nieuwe collectie hoort natuurlijk ook nieuwe mascara. Het kegelvormige borsteltje zorgt voor een dramatisch volume en een valse-wimper-effect. De tweede mascara met gekruld vezelborsteltje geeft maximaal volume en zorgt voor perfect gekrulde wimpers met een valse-wimper-effect.

try it, love it limited essence

Matt matt matt lipstick – €2,39

02 perfect match, 04 pink up your life en 08 it’s a statement

De lichte en romige textuur van deze nieuwe lippenstiftlijn combineert een matte finish met een hoge dekking in kleuren als fuchsia en statement brown.

try it, love it limited essence

Camouflage 2in1 make-up & concealer – €3,89

10 ivory beige, 20 nude beige en 30 honey beige

Ook zit er een nieuwe foundation in de collectie. Of eigenlijk een 2-in-1 product. Dit is namelijk een foundation en concealer in 1. De textuur en hoge dekking verbergen alle onzuiverheden van de huid en zorgen voor een matte zonder een maskerachtig effect.

try it, love it limited essence

Satin touch blush – €2,59

10 satin coral en 20 satin love

Ook zit er een mooie blush in de collectie. Twee simpele, maar prachtige kleuren.

try it, love it limited essence

The gel nail polish – €1,69

73 more than a feeling, 83 pretty cool life en 87 gossip girl

Als laatste zijn er nog drie nieuwe kleuren Nagellak aan deze collectie toegevoegd.

Deze Essence ‘Try it, Love it!’ Limited Edition is verkrijgbaar vanaf augustus 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Vanaf dan zullen de producten toegevoegd worden aan de standaardcollectie.