Make-up Nieuws & Geruchten #25
Door de verhuizing is het een lange tijd geleden dat er weer een make-up nieuws & geruchten artikel online kwam. Vandaag is het weer eens tijd voor de laatste nieuwtjes, maar ook geruchten en sneak peeks. In dit artikel worden onder andere de merken Nanshy Brushes, Sleek en Urban Decay behandeld.

Make-up Nieuws & Geruchten #25

Bekijk hier de bijbehorende video van dit artikel.

Nanshy Brushes in Nederland

Nanshy Brushes is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Het merk is namelijk vanaf nu verkrijgbaar bij webshop The Make Up Spot. Nanshy Brushes heeft heel veel verschillende soorten kwasten en doet mij erg denken aan het merk Zoeva. De collectie op de webshop is al aardig groot en ik heb er daarvan enkele kwasten mogen ontvangen. Binnenkort is de review te vinden op mijn blog.

Make-up Nieuws & Geruchten #25

L’Oréal Paradise Enchanted

Er zijn geruchten dat L’Oréal komt met een nieuw oogschaduw palette en nieuwe blushes. Het nieuws is voor in Nederland nog niet bevestigd, dus het is nog een gerucht. De producten zijn vrij warm/peachy van kleur en hebben een fruitige geur. Dit doet mij enorm denken aan producten van vroeger, ik ben heel benieuwd! bron afbeeldingen


Ook postte L’Oréal zelf nog een foto van een nieuw oogschaduw palette met 16 warme kleuren; Cherry My Cheri. Qua stijl lijkt hij erg op het vorige palette.

Sleek Highlighting Palette

Sleek komt met een nieuw Highlighting Palette. Qua vormgeving lijkt het erg op de voorgaande Solstice & Cleopatras Kiss Palettes. Deze is qua kleur meer koper/goud/brons. Persoonlijk denk ik dat het erg mooi staat bij de getinte huid.

Urban Decay Born To Run

Van Urban Decay is er ook nog een gerucht voor een nieuw oogschaduw palette. De founding partner van Urban Decay Wende postte namelijk twee verschillende foto’s. Waaronder deze bovenstaande met een opvallende caption.

Ook postte ze nog bovenstaand foto, waarbij het lijkt alsof je het nieuwe palette al op de achtergrond kan zien. Als ik het zo zie is het een oogschaduw palette met 21 kleuren die heel uitlopend zijn van nude, naar warme kleuren roze, oranje en paars.

make-up nieuws geruchten
make-up nieuws geruchten

Huda Beauty Mini Liquid Lipstick Set

Huda Beauty bracht drie nieuwe Mini Liquid Lipstick Sets uit. De collectie bestond al uit Red, Pink, Nude en Brown, maar nu is de collectie aangevuld met de volgende sets: Au Naturel Nudes, Blushed Nudes en Power Pinks. bron afbeeldingen.

Iedere set kost £33,- en is voor ons makkelijk verkrijgbaar via de webshop CultBeauty.

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen:

bron afbeelding Sleek