maybelline vivid matte liquid lipstick
Matte liquid lipsticks zie je op het moment onwijs veel en Maybelline gaat helemaal mee met deze trend en terecht! Maybelline komt namelijk met de Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks. In totaal zijn er zeven verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik er twee ga reviewen.

maybelline vivid matte liquid lipstick
Zoals ik al zei zijn er in totaal zeven verschillende kleuren verkrijgbaar in Nederland. Totaal zijn er 10 verschillende kleuren verkrijgbaar waar helaas drie hiervan dus niet in Nederland. Hierboven zie je ze alle zeven. Ik vind ze heel divers en er allemaal tof uitzien! Zelf heb ik de kleuren 15 Electric Pink en 35 Rebel Red mogen ontvangen. Een knal roze en knal rode kleur.

maybelline vivid matte liquid lipstick
De verpakking van de lipsticks vind ik er in ieder geval tof uitzien. Ze zijn compact en makkelijk mee te nemen. De huls is doorzichtig met een mooie toepasselijke mat zwarte dop. Het geheel van de verpakking vind ik erg mooi gedaan.

maybelline vivid matte liquid lipstick
De applicator is zoals ik had het zelf ongeveer had verwacht. Het zijn kleine sponsapplicators net zoals bij lipgloss. Ze zijn langwerpig en makkelijk tijdens het aanbrengen van de lipsticks. Helemaal niks mis mee!

maybelline vivid matte liquid lipstick

Swatches

Hier zie je de swatches van beide kleuren. Het pigment knalt eraf! Dat is al een groot positief punt.

maybelline vivid matte liquid lipstick
maybelline electric pink
Hier zie je Electric Pink op mijn lippen. Het is echt een duidelijk knal kleur. Hij brengt makkelijk en geleidelijk aan met de applicator.

maybelline vivid matte liquid lipstick
maybelline rebel red
Hier zie je Rebel Red op mijn lippen. Ook deze is precies zoals de kleur in de huls. Heel fel en echt een knal kleur. Deze lipstick is qua substantie en aanbrengen hetzelfde als Electric Pink.

maybelline vivid matte liquid lipstick
Tijdens het aanbrengen had ik eerlijk gezegd heel wat anders verwacht. De liquid lipsticks die ik namelijk ken zijn vloeibaar en drogen vrij droog en compleet mat op. De structuur van deze liquid lipsticks is echt heel anders dan ik gedacht had. Ze voelen namelijk heel creamy en zacht aan. Op mijn lippen voelen ze ook helemaal niet droog aan, maar juist vrij verzorgend en zacht.

maybelline vivid matte liquid lipstick

Conclusie Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks

De lipsticks vind ik leuk ook al had ik wel wat anders verwacht. Als je liquid lipsticks verwacht zoals ik ze ken dan is dit denk ik niet wat je zoekt. Zelf dacht ik namelijk dat het net zulk soort liquid lipsticks zouden zijn als bijvoorbeeld ColourPop, Jeffree Star, Stila, Anastasia Beverly Hills en noem maar op. Als je daar op had gehoopt dan moet ik je helaas teleurstellen. Toch kan het alsnog iets voor jou zijn, want het zijn wel mooie producten.

maybelline vivid matte liquid lipstick
De Maybelline Vivid Liquid Lipsticks drogen mijn lippen niet uit en voelen zacht aan. Ze vervagen geleidelijk en ‘stainen’ een beetje in je lippen. Ze ‘brokkelen’ dus niet van mijn lippen af en zijn makkelijk bij te werken. Ze blijven bij mij niet ontzettend lang zitten. Het ligt er natuurlijk aan wat je drinkt en/of eet, maar ze bleven bij mij gemiddeld zo’n 2,5 uur mooi zitten. De kleur is niet extreem mat, maar alsnog wel erg mooi en intens. Daarnaast verzorgen ze mijn lippen goed en is het scrubben en verzorgen van mijn lippen niet extra nodig zoals bij andere matte lipproducten.

maybelline vivid matte liquid lipstick
De Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick zijn te koop bij de drogist voor een prijs van €6,99. Wat ik echt een goede en fijne prijs vind voor dit product.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Lees mijn disclaimer.