blux box unboxing
De postbode stond weer aan de deur met een volle BLUX Box. Deze maand is die extra goed gevuld en de inhoud is meer dan €80,- waard. Benieuwd wat ze voor die €80,- erin hebben gedaan? Ik laat het je zien in dit artikel.

blux box unboxing
blux box unboxing
De box zat deze maand absoluut erg vol. Er zaten maar liefst zeven verschillende producten in!

blux box unboxing
In de box zit iedere maand een folder met daarin informatie over de producten en de prijzen ervan. Ook zat er deze maand een flyer bij van Ariane Inden waarmee je naar één van een filialen kan gaan om meer te weten te komen over huidverzorging en make-up t.w.v. €35,-.

blux box unboxing

Weleda Amandel Verzachtende Handcrème

10 ml – Full Size 50 ml €7,99

Handcrème komt altijd wel van pas en zo’n mini had ik nog nooit gezien. Deze handcrème kalmeert de (zeer) gevoelige huid en belooft langdurige hydratatie te geven. Hij heeft een zachte amandelgeur die erg lekker ruikt. Weeda vind ik erg fijn en deze ga ik zeker wel opmaken.

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème

20 ml – Full Size 200 ml €7,99

Van dezelfde lijn van Weleda zit er ook een douchecrème in deze BLUX box. Mede dankzij de zeepvrije formulier deze douchecrème ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ook deze ruikt weer naar de zachte amandelgeur net zoals de handcrème.

blux box unboxing

Codage Paris Scrubbing Cream

25 ml – Full Size 50 ml €39,00

Deze Scrubbing Cream is een rijke emulsie gemaakt van fijne rijst deeltjes. Deze scrub stimuleert de elasticiteit en cel vernieuwing van de huid. Scrubben vind ik altijd fijn in de zomer en dit luxe merk kende ik ook nog zeker niet. Ik ben er erg benieuwd naar.

blux box unboxing

Dr Pierre Ricaud Matin Radieux – Actief Egaliserende Creme Emulsie

Full Size €23,00

Dit product belooft je redder in nood te zijn voor de ochtend. Deze crème helpt bij het wekken en ontbreken van je huid. De crème zit in een prachtige luxe verpakking. Hij voelt erg fris aan en ruikt heerlijk. Leuk dat er ook zo’n luxe product in zit. Ik zou dit zelf namelijk niet snel kopen, maar doormiddel van zo’n box is het leuk om te testen. Daarnaast geeft BLUX box ook nog een kortingscode weg. Handig dus voor als hij je goed bevalt!

blux box unboxing

Manna Kadar Fantasy 3-in-1 blush highlighter en oogschaduw

Full Size €17,00

Dit product zou ideaal zijn voor op vakantie. Het is namelijk een 3-in-1 product. Je kan dit product gebruiken voor blush, highlighter, maar ook oogschaduw. De kleur is neutraal en past bij veel huidtinten dus dat vind ik goed gekozen. Hij voelt wel zacht aan, maar de kleur is mooi. Alleen persoonlijk zou ik niet snel een zelfde kleur gebruiken voor mijn blush en mijn highlighter. Toch vind ik het wel slim bedacht.

blux box unboxing

Prodent White Now Glossy Chic Tandpasta

Full Size €3,99

Tandpasta komt uiteraard altijd wel van pas. Deze tandpasta ziet er extra bijzonder uit en ik ben benieuwd naar de werking.

blux box unboxing

John Frieda Fizz Ease 10 day – Tamer Pre-wash Treatment

Full Size €15,99

Met dit product van John Frieda kan je ideaal pluis haar bestrijden. Je brengt deze treatment aan op droog haar vanaf de aanzet tot aan de punten. Dit doel je tot je hele haar nat lijkt door het product. Daarna laat je het 8 tot 10 minuten intrekken en spoel je het uit. Daarna zul je een soepel, glanzend en pluizerij haar hebben tot wel 10 dagen. Klinkt goed en ik ga dit zeker proberen. Ik vind het ook heel leuk dat er een product van een merk in zit wat ik wel ken, maar waarvan ik van het product nog nooit had gehoord. Zelf vind ik namelijk John Frieda een heel fijn merk en ik kan niet wachten om dit product te gaan gebruiken.

Conclusie BLUX Box Juni:

De BLUX box van juni is een goedgevulde box. Ik vind het ook leuk dat er producten in zitten van merken die ik wel ken. Zo weet ik dat ik John Frieda een heel fijn merk vind, maar kende ik het product zelf nog niet. Daarnaast zijn het ook echt producten die ik allemaal zal gebruiken. De box heeft deze maand ook een hoge waarde. Namelijk een waarde van boven de €80,-.

blux box unboxing
De BLUX Box is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten 4 tot 6 cosmetics producten. Één box kost €14,95 en wordt gratis verzonden. De box is maandelijks opzegbaar en je kan hem bestellen op de website van BLUX.

Deze box is t/m 30 juni vandaag te bestellen.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.