Hoera! Vanaf vandaag ben ik officieel geen tiener meer. De nummer 1 is uit mijn leeftijd en ik ga mijn twintiger jaren tegemoet. Een grote verandering, maar ook weer niet want leeftijd is maar een getal.

Vandaag staat er voor mij niet veel op de planning. Het is in ieder geval het allereerste jaar dat ik niet vrij ben op mijn verjaardag, maar gewoon moet werken. Het zal een rustig dagje worden want bijna iedereen op het werk is met vakantie. Normaal gesproken was ik ook altijd met mijn verjaardag op vakantie of vrij thuis met vakantie, maar dit keer is het dus anders. Dit weekend ga ik mij waarschijnlijk wat meer jarig voelen, want dan ga ik het vieren met familie.

Afgelopen jaar

Het afgelopen jaar was een jaar met wel aardig wat verandering. Ik ben in januari samen gaan wonen met mijn vriend. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze en kan bijna niet voorstellen dat we meer dan een half jaar samenwonen. De tijd gaat zo ongelofelijk snel, maar ik ben enorm blij met ons eigen plekje. Ook heb sinds 1,5 week mijn allereerste eigen auto gekocht. Het is een Peugeot 206 in een blauwe kleur. Het is een fijn, mooi en zuinig autootje. Voor de rest kreeg ik vorig jaar eind augustus een nieuwe baan en zit in ik nu inmiddels al een maand bij wéér een nieuwe baan. Veel verandering dus en ik ben benieuwd hoeveel veranderingen er zullen gebeuren in mijn 21e levensjaar.

Als ik een wens mag doen voor mijn 21e levensjaar dan wens ik dat ik me heel gelukkig mag voelen met alles wat ik heb. Dat vind ik toch wel het belangrijkste wat er is. Ook al kun je nog zo veel hebben, als je je gelukkig voelt dan heb je alles!