Essence How To Make Brows
Toen de nieuwe collectie van Essence en Catrice bekend was, kwamen er ook een heleboel foto’s online van allemaal leuke Essence palette’s. Later bleek jammer genoeg dat deze palette’s niet in Nederland te koop zijn. Ze waren wel in Duitsland te koop, maar alleen bij de Müller vestigingen. Gelukkig heb ik een aantal palette’s kunnen bemachtigen. Ze hadden ongeveer zes soorten, maar vond er maar twee leuk. Die heb ik dan ook gekocht.

brows wow
Vandaag review ik voor jullie dit Essence Make Brows Wow Make-up Box. Dit is een palette speciaal voor je wenkbrauwen. Er is wel budget wenkbrauwpoeder, maar daarin is niet heel veel keuze. In dit palette zitten maar liefst drie verschillende kleuren.

wow
wow
Laten we het als eerst over de verpakking hebben. Deze krijgt echt een 10/10. Hij is echt heel schattig. Het is een kartonnen doosje die sluit door middel van een magneetje. Binnenin vind je een spiegeltje in vorm van een tekstwolkje. Op het palette zelf vind je ook nog allemaal schattige dierenpootjes. Misschien een beetje kinderlijk, maar het is wel schattig. Achter het spiegeltje zit ook nog een kaartje met een mini tutorial.

brows wow
Er zitten drie wenkbrauwkleuren in en een highlighter voor op je wenkbrauwbot. Daarnaast zit er ook nog een klein pincet in en een kwastje met een sponsapplicator. De beide tools zal ik niet snel gebruiken omdat ze niet heel fijn in de hand liggen, maar natuurlijk wel handig voor onderweg. Ookal is de box daarentegen wel wat groot.

brows wow
Hier zie je de kleuren. Namelijk: Love Blondes, Love ‘em all, Love Brunettes en Lift Me Up! Leuke namen zijn altijd leuk. Beter dan nummers.Hier zie je de pigmentatie van de poeders. Het is best lastig om de perfecte wenkbrauwkleur te vinden. Persoonlijk vind ik een wenkbrauwkleur het mooist als hij een beetje grijs/assig is. Vaak zijn bruine kleuren wat te bruin met een beetje een oranje ondertoon. Vooral bij de tweede kleur zie je dat hij een wat oranje ondertoon heeft.

brows wow
Hier zie je mijn wenkbrauw met de kleur Love Blondes. Van een afstand is het een mooie goede kleur en sluit aan bij mijn haarkleur, maar niet bij mijn wenkbrauwkleur. Waardoor het best gek lijkt als je dichtbij kijkt.

brows wow
Hier zie je mijn wenkbrauw met de kleur Love ‘em all. Dit is helemaal een mis match. De kleur is veel te oranje voor mijn wenkbrauwen en ik verwacht niet dat hij heel goed zal aansluiten bij veel meiden. Misschien wel meiden met oranje/rood haar.

brows wow
Dan de laatste kleur Love Brunettes. De match wel met de kleur van mijn wenkbrauwen. Ookal vind ik hem eigenlijk net wat te donker. Op dit moment heb ik een iets lichtere kleur en daardoor lijkt het allemaal iets minder hard. Het is een mooie kleur, maar weet nog niet of ik hem vaak zal dragen.

brows
Bij elke foto draag ik ook de prachtige highlighter. De highlighter vind ik echt prachtig en is super goed gepigmenteerd. Wauw! Ik mix van de eerste en de laatste kleur was dus perfect geweest.

brows wow
De poeders brengen wel heel makkelijk en mooi aan. De pigmentatie is goed en ik vind ze fijn om te gebruiken. Jammer genoeg is alleen de laatste kleur een match. Dat is natuurlijk wel een nadeel aan deze box. Er zitten direct heel veel kleuren in, waarvan je waarschijnlijk niet alle gaat gebruiken.

brows wow
Dit How To Make Brows Wow Palette kun je kopen bij de Müller in Duitsland. Hij kost €5,95 en hier kun je kijken waar de Müller allemaal zit.

Gebruik jij wenkbrauwpoeder? Zo ja, van welk merk?

x Daniëlle