blux box september unboxing
De BLUX Box van de maand van september is binnen gekomen. Het is een box met vijf beauty producten voor ieder wat wils. In dit artikel laat ik je zien wat er allemaal in de BLUX Box van de maand september zit. Dus als je nieuwsgierig bent, lees dan zeker even verder.

blux box september unboxing
Zoals gewoonlijk zit er bij iedere box een folder met daarin informatie over de producten en de prijzen ervan. Ook zat er deze maand een flyer bij van Meeki waarmee je korting krijgt. Extra leuk dus!

blux box september unboxing

Meeki Beauty Lab Nail Polish

1 Piece, Aanbevolen prijs voor 2 Pieces is €14,95

Meeki is een vegan nagellak merk met veel trendy kleuren in hun assortiment. Samen met internationale trend forecasters, stylistes en invloedrijke bloggers bepalen ze de kleuren. Daarnaast kan iedereen ook via beautypanels meebeslissen over de nieuwe kleuren. De kleur die ik heb ontvangen vind ik prachtig en is helemaal mijn smaak. Het kwastje is ook erg breed en fijn om mee te lakken. Ik ben heel erg benieuwd hoe lang dit lakje mooi zal blijven op mijn nagels, maar de kleur bevalt mij in ieder geval al goed.

blux box september unboxing

Lord&Berry Skin Lip Gloss

Full Size €19,00

In een vorige BLUX Box zat een prachtig lippotlood van het merk Lord&Berry die ik ontzettend vaak draag. Dit keer zit er een lipgloss van dit merk in. Deze lipgloss kleur is één van hun bestsellers, bevat Vitamine E en geeft een subtiele kleur af. Persoonlijk ben ik niet van de lipgloss en ik denk ook niet dat ik dit product dan vaak zal gebruiken, helaas!

blux box september unboxing

Guhl Vochtherstel Shampoo & Conditioner

Full Size €6,99 / Full Size €6,40

Naar deze twee nieuwe producten van Guhl ben ik wel ontzettend benieuwd. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor droog, broos en overbelast haar. De shampoo belooft je haar te hydrateren, zonder het te verzwaren. Daarnaast zal je haar gaan glanzen en soepel vallen, waardoor het makkelijk in model te brengen is. In combinatie met de conditioner krijgen de droge delen van je haar een vochtboost. Ik kan niet wachten om deze producten te gaan gebruiken.

blux box september unboxing

TanOrganic Self Tanning Oil

25 ml – Full Size 100 ml €36,95

Om de zomerse tint er extra lang te houden is dit product goed geschikt. Dit is een zelfbruinende olie die voor 99% natuurlijk is. De bruine kleur belooft tot wel 5 dagen te blijven zitten. Daarnaast zou hij geen naar luchtje hebben en geeft hij niet af. Zelf kan ik voor af en toe wel dit product gebruiken. Ik ben zoals je misschien wel weet erg bleek en een kleurtje hebben is wel eens leuk voor de verandering. Ben benieuwd hoe dit product uit zal gaan pakken op mijn huid.

blux box september unboxing

NovExpert Exdoliator Mask & Scrub

Free Sample – Full Size 50 ml €37,95

Als laatste zit er nog een leuk extraatje in. Dit is een 100% natuurlijk masker & scrub in één. Hij verwijdert de dode huidcellen en laat de huid weer stralen. Dit product is ook goed te gebruiken vóór het andere product. Erg handig dus dat er nog een scrub in zit!

Conclusie BLUX Box September:

De BLUX Box is deze maand zeker weer goed gevuld! Het is een box met naar mijn mening veel leuke producten. Persoonlijk vind ik de nieuwe shampoo en conditioner van Guhl wel het leukst. Hier ben ik ook het meest benieuwd naar. De lipgloss had er van mij niet persé in gehoeven, maar dat is mijn persoonlijke mening. In totaal heeft deze BLUX Box van september een waarde van €49,11. Daarmee haal je dus de betaalde prijs van €14,95 er makkelijk mee uit.

blux box september unboxing
De BLUX Box is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten 4 tot 6 cosmetica producten. Één box kost €14,95 en wordt gratis verzonden. De box is maandelijks opzegbaar en je kan hem bestellen op de website van BLUX.

Wat vind jij van deze box?

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.