colourpop bestellen in nederland
ColourPop vind ik persoonlijk echt een enorm leuk merk en ik heb gemerkt dat veel van mijn lezers wel nieuwsgierig zijn naar hun producten. Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hoe je ColourPop kan bestellen in Nederland, maar nu wordt het ons wel heel makkelijk gemaakt. Ik vertel je er alles over.

Het is dus even een kort artikel tussendoor, maar dit móet ik gewoon met jullie delen. ColourPop heeft namelijk tijdelijk een actie met gratis internationale verzendkosten. Zelf heb gisteren uiteraard ook een bestelling geplaatst, want deze korting komt vast niet vaak voor!

Wat is de actie precies en hoe lang geldt hij?

De actie is nu dat je gratis internationale verzendkosten krijgt als je boven de $50,- besteld. Als je onder de $50,- besteld, dan betaal je nog $5,- aan verzendkosten. Daarnaast is het ook nog mogelijk om $5,- korting te krijgen en als je voor de eerste keer bestelt krijg je nog eens $5,- korting. Als deze aanbiedingen zijn samen geldig! Hoe tof is dat?! De aanbieding is alleen vandaag zondag 25 september 2016 nog geldig.

Hoe bestel ik nu bij ColourPop?

Als eerst ga je naar deze pagina. Via deze pagina krijg je $5,- korting op één product. Je kiest de producten uit de je graag wilt en besteld. Zo simpel is, maar let nog wel even op een aantal dingen! Als je namelijk boven de $22,- exclusief verzendkosten besteld, dan betaal je nog invoerkosten/douanekosten. Zorg er dus voor dat je niet meer dan $22,- uitgeeft. Als je dat wel wilt, dan zou je eventueel meerdere keren kunnen bestellen.

Voor sommigen van jullie zal ik alvast sorry zeggen tegen jullie portemonnee. Succes met shoppen en laat even weten wat jij besteld hebt!