make-up nieuws geruchten Kylie Jenner
De laatste keer dat ik met jullie make-up nieuws en geruchten deelde, was alweer een maand geleden. De afgelopen maand is er weer veel bekend gemaakt als het gaat om make-up. Deze keer laat ik je onder andere wat zien van Too Faced, Urban Decay, Kylie Jenner en meer.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Too Faced Peanut Butter Honey

Na het prachtige Too Faced Peanut Butter Jelly Palette komt er nu ook het Too Faced Peanut Butter Honey Palette. Het palette zal uitkomen in het voorjaar van 2017. Er is nog niks bekend over de kleuren van het palette. Kan niet wachten totdat er meer bekend is!

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Urban Decay Full Spectrum

In het vorige make-up nieuws & geruchten artikel liet ik al een nieuw Urban Decay palette zien, maar Urban Decay heeft nog meer in petto. In het verleden hadden ze al eens het Spectrum palette uitgebracht, maar nu brengen ze het Full Spectrum palette uit.

urban decay full spectrum
urban decay full spectrum
Het is een groot palette met veel opvallende en felle kleuren. Het palette is Limited Edition en in Amerika verkrijgbaar vanaf 26 oktober 2016. Verdere informatie in Nederland is nog niet bekend.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay Palette

Dit weekend heeft Tarte het Tarteist Pro palette gelanceerd. Ik had er nog helemaal niks over gehoord, totdat er ineens foto’s op SnapChat voorbij kwamen. Het palette is vanaf afgelopen weekend (15 oktober 2016) verkrijgbaar via de website van Tarte.

tastiest pro palette
tastiest pro palette
tastiest pro palette
Het palette bevat allemaal matte kleuren en vier duochrome kleuren. Ik vind hem er echt prachtig uitzien! Het palette zal $53,- gaan kosten.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Kylie Jenner Kyshadow Burgundy Palette

Na het vorige Kyshadow palette komt Kylie nu met een tweede. Namelijk het Burgundy Palette. Een palette vol met naturelle en burgundy kleuren. De swatches zien er echt prachtig uit en als de verzendkosten en invoerkosten niet zo hoog waren, had ik hem zeker besteld. Het palette is verkrijgbaar vanaf 20 oktober 2016.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

MAC x Mariah Carey

Het is tot nu toe nog een gerucht, maar ik verwacht wel dat dit waarheid wordt. Ik heb namelijk gelezen dat er voor de Kerst van 2016 een MAC x Mariah Carey collectie uitkomt. Of en wanneer hij in Nederland uitkomt is nog onbekend.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Zoals je ziet bestaat de collectie onder andere uit een oogschaduw palette, vier lipsticks, blush, bronzer, lipgloss, kwasten en een oogpotlood. De verpakking zijn in ieder geval al helemaal in Kerst sfeer.

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Dit palette is inmiddels alweer een tijdje uit, maar ik wou hem niet overslaan. Ik heb het over het Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario.

anastasia mario palette
Het palette is verkrijgbaar bij Sephora.com voor een prijs van $45,-.

Tarte Tarteist Pro Glow

Ook heeft Tarte gisteren na het Tarteist Pro Oogschaduw palette nog het Tarteist Pro Glow palette gelanceerd. Een palette vol met bronzers en highlighters om het gezicht te shapen.Het palette is verkrijgbaar in 1 kleur voor een prijs van $45,- en is sinds gisteren verkrijgbaar.

Er is enorm veel make-up nieuws en geruchten te vinden, dat het helaas niet lukt om alles bij elkaar te zoeken voor dit artikel. Ik heb geprobeerd de meest opvallende en leuke nieuwtjes bij elkaar te zetten. Naar welk nieuwtje op gerucht ben jij het meest benieuwd? Zelf ben ik erg enthousiast over het nieuwe Anastasia Highlighting palette.

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen:
Make-up geruchten #1
Make-up geruchten #2
Make-up geruchten #3
Make-up geruchten #4

Bron foto’s: TF Peanut Butter Honey, Tarteist Pro, Full Spectrum, MACxMariahCarey, MACxMariahCarey 2, ABH Mario, ABH Mario 2,