Sally Hansen
Bij ons in de stad is de Action verplaatst en gelukkig zit hij op een fijnere plek. Vandaag heb ik dus weer even gekeken en natuurlijk keek ik ook nog even snel bij de make-up. Dat even snel werd hem niet helemaal, want ik zag Sally Hansen nagellakjes voor maar €0,99. Wat?!

Sally Hansen
Big Bazar verkocht ook Sally Hansen, L’Oréal en Essie lakjes en Action gaat nu met de trend mee. Ook verkoop de Action nu make-up wat allemaal uit het assortiment is bij bijvoorbeeld Kruidvat. Denk aan Revlon, L’Oréal, Maybelline, maar ook Sally Hansen. Ze verkochten drie soorten Sally Hansen lakjes. Ik ken de collecties niet uit mijn hoofd (had eigenlijk even een foto voor jullie moeten maken). Ze hadden de Diamond lijn, een collectie met smalle dunne ronde flesjes en de lijn die ik dus heb gekocht met van die grote potjes. En deze lakjes heten Complete Salon Manicure. Ze hadden best nog wel wat leuke kleurtjes. Ik denk een stuk of 9 soorten.

Sally Hansen
Ik was nog niet bekend met Sally Hansen, maar hoorde er al veel goeds over. Normaal kosten Sally Hansen lakjes ongeveer €10,99 en nu bij de Action dus een tientje minder! Ik heb gekozen om de kleur First Kiss en de kleur Green Tea mee te nemen. Allebei hele leuke lakjes voor de lente. De kwastjes doen me denken aan de kwastjes van L’Oréal, Essie en Essence. Fijne stevige kwastjes waarmee ik zelf makkelijk kan lakken.

Sally Hansen
Toen ik thuis kwam heb ik direct maar even de kleurtjes geprobeerd. Ze dekken goed, lakken een klein beetje streperig, maar na 2 laagjes zie je daar nauwelijks wat van terug. Hierboven zie je een foto van de lakjes op mijn nagels.

Sally Hansen
Ik ben fan en al helemaal voor €0,99. Ga dus even naar de Action en sla je slag!

x Daniëlle