Catrice It Pieces 2017 Limited
Het is weer het einde van het jaar en dat betekent dat Catrice en Essence weer de nieuwe producten bekend gaan maken voor de assortimentsupdate. Sinds een aantal jaar hebben ze ook een It Pieces Limited Edition. Deze Limited Edition bestaat uit een sneak peek van de producten uit het nieuwe assortiment. Vandaag laat ik je zien wat er in de It Pieces Limited Edition van Catrice zit in 2017.

Catrice It Pieces 2017 Limited

Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H – €3,99

010 Black en 010 Black Waterproof.

Het eerste product uit de Catrice It Pieces 2017 Limited Edition is een mascara. Deze mascara belooft een diepzwarte textuur, fantastisch volume, een prachtige krul en indrukwekkende lengte te geven.

Catrice It Pieces 2017 Limited

18H Colour & Contour Eye Pencil – €2,39

010 Me, My Black And I

Met dit oogpotlood hoef je 18 uur lang niet meer te twijfelen of hij nog goed ziet. Het potlood belooft makkelijk te werken en bevat een geïntegreerd slijpertje.

Catrice It Pieces 2017 Limited

The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette – €4,99

010 Blossom ‘N Roses

Een volledig nieuw palette met negen hooggepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes.

Catrice It Pieces 2017 Limited

Lip Cushion – €4,99

030 Coraline’s Crush en 040 Absolute Razz’Berry

De Cushion producten komen blijkbaar weer terug. Catrice komt namelijk met een crèmige lipgloss, met soepele structuur, die avocado olie bevat en een prachtige glanzende finish geeft. De zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie.

Catrice It Pieces 2017 Limited

Light And Shadow Contouring Blush – €3,99

020 A Flamingo in Santo Domingo en 030 Rose Propose

Het laatste product uit de Catrice It Pieces 2017 Limited Edition zijn twee blushes. De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te gerbuiken, maar gemixt kan ook. De donkere kleur is volledig mat en de highlighter bevat glanzende delen.

De Cartrice It Pieces 2017 Limited Edition is vanaf half januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het Catrice standaard assortiment opgenomen.

Bekijk alle komende Limited Editions op deze pagina.

Er zitten zeker een aantal leuke producten tussen naar mijn idee! Nu ben ik ook nóg nieuwsgieriger geworden naar alle nieuwe producten. Hoogtwaarschijnlijk zal het niet heel lang meer duren voordat we daar achter komen. Dus houd mijn blog zeker in de gaten als je daar nieuwsgierig naar bent.