make-up nieuws geruchten zoeva
Het is weer een tijd om met jullie allemaal leuk nieuwtjes en geruchten te delen. Ik kan je in ieder geval beloven dat er weer heel veel prachtige nieuwe producten aan zitten te komen. Ik laat je onder andere nieuws zien van Zoeva, ColourPop en Becca.

make-up nieuws geruchten zoeva

Zoeva Matte Eyeshadow Palette

Sinds gisteren is dit prachtige nieuwe palette van Zoeva verkrijgbaar. Zoeva heeft enorm veel mooie palettes in hun assortiment en ze hebben een nieuw palette toegevoegd. Het Matte Eyeshadow palette bevat zoals je al verwacht 10 matte oogschaduw kleuren. Persoonlijk lijkt het mij een prachtig palette waar je veel verschillende kanten mee op kan. Op dit moment is het alleen nog verkrijgbaar via de Duitse webshop (die overigens wel naar Nederland verzend).

make-up nieuws geruchten zoeva

ColourPop Mono’s

Naar mijn idee staat ColourPop het meest bekend om hun Super Shock Shadows en hun Liquid Lipstick, maar ze komen met meer! Afgelopen maand hebben ze namelijk Pressed Powders gelanceerd. Dit zijn dus losse oogschaduws die je zelf in een palette kan stoppen. Een beetje vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Make-up Geek oogschaduws. Op dit moment hebben ze meer dan 30 verschillende kleuren Pressed Powders.

make-up nieuws geruchten zoeva
Ze kosten $5,- per stuk en persoonlijk ben ik onwijs benieuwd naar de oogschaduws! Hier kan je lezen hoe je ColourPop in Nederland besteld. bron foto 1, bron foto 2

make-up nieuws geruchten zoeva

Kylie Jenner THE ROYAL PEACH PALETTE Eyeshadow Palette

Ook Kylie Jenner zit zeker niet stil. Dit palette is inmiddels al een aantal weken beschikbaar. Dit palette genaamd The Royal Peach Palette is een palette met vrij zomerse tinten.

make-up nieuws geruchten zoeva
Helaas is het palette om dit moment uitverkocht, maar hij wordt binnenkort weer aangevuld. Het palette heeft een prijs van $45,- bron foto, bron foto 2

make-up nieuws geruchten zoeva

Urban Decay Vice Liquid Lipsticks

Urban Decay kon natuurlijk niet achterblijven en komt met Liquid Lipsticks. Op dit moment zijn de Vice Liquid Lipsticks alleen online in Amerika verkrijgbaar, maar de kans is groot dat ze ook binnenkort in Nederland verkrijgbaar zullen zijn.


In totaal zijn er 30 verschillende kleuren waarvan 2 soorten finishes, namelijk Comfort Matte en Metallized finishes. Daarnaast zijn deze lipsticks ook nog eens waterproof! Ze zijn verkrijgbaar voor een prijs van $18,-. bron foto.

make-up nieuws geruchten zoeva

Juvia’s Place Saharan Palette

Juvia’s Place is nog niet heel bekend in Nederland, maar dit merk heeft een aantal prachtige kwalitatief goede palette’s voor een niet al te dure prijs. 30 januari brengen ze het nieuwe Saharan Oogschaduw Palette uit! Dit palette bevat een aantal hele mooie en bijzondere kleuren en zal verkrijgbaar zijn voor een prijs van $28,-.

make-up nieuws geruchten zoeva
Ook lanceren ze het Saharan Blush Palette and Saharan Eyeliner Kit. Hier heb ik alleen helaas nog geen foto’s van kunnen vinden. bron foto 1, bron foto 2

make-up nieuws geruchten zoeva

Becca Champagne Splits in Nederland verkrijgbaar

De Becca Champagne Splits zijn al een tijdje verkrijgbaar, maar helaas waren ze in Nederland lastig te bestellen. Tot nu! Je kan namelijk de Becca Cosmetics Champagne Splits makkelijk bestellen via de webshop van Babassu. Ze zijn Limited Edition en verkrijgbaar voor een prijs van €42,75. Dit zijn alle kleurencombinaties: Prosecco Pop/Pamplemousse, Champagne Pop/Flowerchild, Champagne Pop/Hyacinth en Prosecco Pop/Amaretto bron foto 1

Persoonlijk ben ik het meest enthousiast over het feit dat de Becca Champagne Splits in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze zou ik enorm graag willen hebben! Daarnaast vind ik eigenlijk ieder nieuwtje uit dit artikel wel heel tof! Door welk nieuwtje ben jij het meest enthousiast?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: