make-up nieuws geruchten
Het is weer een tijd om met jullie allemaal leuk nieuwtjes en geruchten te delen. Er komen heel veel prachtige producten aan en zeker producten die ik zelf ook enorm graag zou aanschaffen! Onder andere de merken Kylie Jenner, ColourPop, MAC en meer komen voorbij!

Kylie Jenner The Valentine’s Collection

make-up nieuws geruchten Kylie Jenner
Kylie Jenner komt in vrijwel iedere ‘Make-up Nieuws & Geruchten’ voor en zo ook deze keer. Speciaal voor Valentijnsdag is ze uitgekomen met een Valentijn collectie. Persoonlijk vind ik deze collectie er echt prachtig uitzien! De oogschaduw duo’s en alle Liquid Lipsticks spreken mij het meest aan.

make-up nieuws geruchten
Op de website van Kylie is meer info te vinden. Helaas is het meeste nu uitverkocht, maar houd de social media van Kylie in de gaten voor restock. bron foto’s en meer info.

make-up nieuws geruchten

Head Over Heels Lip Kit – $30,- Valentine Lip Kit – $30,- Mini Kit – 6 Matte Liquid Lipsticks – $36,- Kiss Me Mini Kit – $22,-
Smooch Mini Kit – $22,- Sweetheart Mini Kit – $22,- Kylie’s Diary – $54,- Complete Collection – $200,-

ColourPop Alexis Ren Collectie

make-up nieuws geruchten
Ook ColourPop is enorm snel met hun nieuwe lanceringen. Voor mijn gevoel lanceren ze iedere week weer iets nieuws. Ze kondigen het aan de ongeveer de volgende dag is het al verkrijgbaar, zo ook dit keer. Ze hebben namelijk een samenwerking samen met Alexis Ren. De verpakkingen en producten zien er echt prachtig uit! Ik dacht eerst niet dat dit foto’s van ColourPop zouden zijn. Vooral de highlighted/bronzer duo zou ik enorm graag willen! Alles is super betaalbaar en gewoon te bestellen voor ons Nederlanders. De producten zijn inmiddels al verkrijgbaar. bron foto 1, foto 2, bron foto 3

make-up nieuws geruchten
Producten uit de collectie:

Ultra Matte Lip – Little Weapon $6,- Ultra Satin Lip – Bare Necessities $6 Blotted Lip – Deja Vu $5
Blotted Lip – Exotic $5 Blotted Lip – Lexi $5 Topaz Palette – $15,-

Jeffrey Star Androgyny Eyeshadow Palette

make-up nieuws geruchten
Na het Beauty Killer Palette komt Jeffrey Star met een nieuw oogschaduw palette. Namelijk het Androgyny Eyeshadow Palette. Het palette zal vanaf 4 maart 2017 10 am P.S.T verkrijgbaar zijn via de webshop van Jeffrey Star voor een prijs van $45,-.

make-up nieuws geruchten
make-up nieuws geruchten
Dit palette ziet er qua uiterlijk hetzelfde uit als Beauty Killer en bevat ook weer 10 grote oogschaduw kleuren. Er zijn twee soorten oogschaduws in te vinden, namelijk Ultra Matte en Metallic.


Too Faced Natural Love Palette

make-up nieuws geruchten
Al meerdere keren heb ik jullie op de hoogte gehouden van dit nieuwe palette van Too Faced en eindelijk staan er meer foto’s van online! Kijk hoe mooi dit palette eruit ziet! Het is echt een mega palette en zal ook Limited Edition zijn. Het palette komt begin maart uit, maar hoe hij in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog even de vraag. Hoogstwaarschijnlijk zal het palette wel via Sephora verkrijgbaar zijn. bron foto’s


MAC Min Liu Blush

make-up nieuws geruchten
Hoe tof ziet deze blush van MAC eruit?! De verpakking, de kleuren en dat zilveren in het midden, super tof! Dit zijn de eerste foto’s van misschien een nieuwe samenwerking van MAC samen met Min Liu; een Chinese Designer. bron foto

Ik ben zelf echt enorm enthousiast over eigenlijk alles. Het liefste zou ik een aantal producten uit de Kylie Jenner Valetine’s Collection en de nieuwe ColourPop collectie willen aanschaffen!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: