mijn week
Mijn laatste weekje voor de vakantie is weer aangebroken. Het was een rustig weekje, maar ik heb wel weer eens sinds tijden geschaatst. Ik vond het super leuk! Verder heb ik natuurlijk nog een heleboel andere foto’s gemaakt. Kijk dus mee naar mijn week:)

mijn week
Lekker weer tv kijken. Elke avond kun je mij wel weer voor de buis vinden. Ookal vind ik de programma’s op tv steeds minder leuk en interessant. // Voor Valentijnsdag had ik een Oreo taart gebakken. Björn had er speciaal voor mij een hartjes stukje uit gehaald. Hij was heel erg lekker! 🙂

mijn week
Bij de Kruidvat zag ik deze Baby Lips. Ik twijfelde om hem mee te nemen, maar ik heb er al zo veel. Ik heb me dus kunnen inhouden, maar die oranje stickers bij de Kruidvat zijn wel altijd verleidelijk. // Ook zag ik dit hele schattige vogelhuisje staan. Ook hier heb ik me gelukkig kunnen inhouden.

mijn week
We gingen op verjaardag bij mijn opa en daar heb ik met mijn zus en mijn nichtje gezellig bordspelletjes gespeeld. // Een hele tijd geleden had ik in een aanbieding een tekentablet voor de Wii gekocht. Nadat hij maanden in de kast had gelegen, ging ik het maar eens proberen. Het is echt verschrikkelijk moeilijk en ik ben er te ongeduldig voor. Dan speel ik toch liever Just Dance.

mijn week
Met school gingen we naar Assen toe voor een rondleiding.// Deze schaal zag ik in de folder van de Xenos. Ik vind hem echt super leuk! Op zulk soort momenten kan ik niet wachten om samen te wonen, want het inrichten van een huis vind ik echt super leuk.

mijn week
Hmm, verveling op de vrijdagavond. Tja, ik ging photoshoppen en dat kwam niet tot veel goeds. Ik ging hoofden omwisselen van mensen. Aj daar word niet iedereen veel knapper op.

mijn week
Om maar even wat anders te doen, ben ik maar mijn kamer even gaan opruimen. Wat is het fijn als hij er weer netjes bij ligt! // Ook ging ik druk bezig met bloggen en maakte ik deze collage. Stiekem vind ik hem wel goed gelukt.

mijn week
Zaterdagmiddag ging ik nog een keer weer naar Assen, maar dit keer wel wat leuker. Familie van mij was namelijk 25 jaar getrouwd. Dat gingen we vieren. We konden in de middag kiezen wat we gingen doen en in de avond gingen we lekker eten. Je kon kiezen uit fitness, schaatsen en zwemmen. Ik koos voor schaatsen en daarna ben ik nog wezen zwemmen. // De laatste keer dat ik heb geschaatst was 5 jaar geleden (als het niet meer was). Dus ik wist echt niet meer hoe het moest, maar ik vond het leuk. Ik wil het vaker doen!

mijn week
Lachen… // Af en toe hebben wij een rare kat. Ze ging tussen alle rotzooi hier liggen. Ik denk niet echt dat dat lekker ligt.

mijn week
Voor Valentijnsdag had ik mijn vriend deze glazen gegeven. Voordat ik ze gaf had ik ze nog even leuk om de foto gezet. Ik vind ze echt super leuk // Zondagmiddag nam ik weer een filmpje op voor volgende week. Het is een leuk filmpje geworden al zeg ik het zelf. Al zit er in het begin een plukje haar heel vreemd, maar daar kwam ik pas achter bij het editen.

mijn week
Dit is tot nu toe echt mijn mooiste perspakket ooit geweest. Wauw. Ik ben er zo blij mee! // Ook ging ik zondag lekker fotograferen. Het was zonnig weer dus ik ging ook even naar buiten. Kitty was de gelukkige en die was mijn fotomodel van de dag.

Zo dat was dan weer eens mijn week. Aankomende week heb ik lekker vakantie. Ik ga weer naar mijn vader toe, met mijn moeder ga ik naar Duitsland en Kirsten komt ook gezellig langs. Dus dat gaat een leuk weekje worden!

x Daniëlle