dr Hauschka make-up review
Dr. Hauschka bestaat in 2017 maar liefst 50 jaar en dat viert zij met een compleet herziene make-up lijn. Het assortiment is uitgebreid naar 83 producten. In dit artikel review ik twee van deze producten, namelijk een Eye Definer en de Volume Mascara in Plum.

Dr. Hauschka is een natuurlijk, biologisch en dierproefvrij merk, gecertificeerd volgende de NATRUE keurmerken. Ze verkopen veel producten voor huidverzorging, maar hebben dus ook een compleet vernieuwde make-up lijn. De producten zijn vrij van synthetische geur- en conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.

dr Hauschka make-up review
De verpakkingen vind ik er al leuk uitzien. Beide producten zitten verpakt in een mooi doosje. Dit vindt ik altijd wel een luxe gevoel geven. De mono oogschaduw zit verpakt in een driehoekige verpakking en ook de mascara heeft ook een driehoekige vorm. Alle make-up producten hebben nu een donkerpaarse kleur gekregen. Ik vind beide verpakkingen er leuk en bijzonder uitzien en ze voelen kwalitatief ook goed en fijn aan.

dr Hauschka make-up review
De mono oogschaduw heb ik ontvangen in een blauwe kleur genaamd 02 Lapis Lazuli. Naast deze kleur zijn er nog 4 andere kleuren verkrijgbaar. Deze oogschaduw bevat 1,4 gram aan product en er is ook een klein kwastje bijgeleverd. Handig!

dr Hauschka make-up review
De oogschaduw heeft een samenstelling van minerale pigmenten en heilzame plantenextracten als zwarte thee en zijde. Deze samenstelling verzorgt de gevoelige huid rond de ogen.

dr Hauschka make-up review

dr Hauschka make-up review
Hier zie je de swatch van de oogschaduw. Het pigment ziet er mooi en goed uit!

dr Hauschka make-up review
De Volume Mascara heb ik ontvangen in een paarse kleur genaamd; Plum. Naast deze kleur zijn er nog twee andere kleuren Volume Mascara verkrijgbaar, namelijk zwart en bruin. Ook is er nog een ander soort mascara verkrijgbaar, namelijk de Defining Mascara die ik ook in drie verschillende kleuren verkrijgbaar is, waaronder blauw.

dr Hauschka make-up review
Het borsteltje is vrij groot en breed. Het aanbrengen ervan gaat goed en makkelijk. De samenstelling van minerale pigmenten en heilzame plantenextracten als kweepeerzaad, zijde en candelillawas, beschermt elke afzonderlijke wimper.

dr hauschka mascara
Hierboven zie je het effect van de mascara op mijn wimpers. De paarse kleur zie je heel subtiel zoals je op de foto ook kan zien. In het echt is het wel nét iets feller als op de foto, maar alsnog wel subtiel. Persoonlijk vind ik het wel leuk dat de kleur zo subtiel is. Op deze manier is hij namelijk ook goed draagbaar, maar is het toch iets minder hard dan direct zwart. Van het effect van de mascara zelf ben ik niet overdonderd. Hij separeert mijn wimpers mooi, maar een extreem volume zie ik er niet in terug. Naar mijn idee een prima basic mascara.

Conclusie:

De vernieuwing van de producten van Dr. Hauschka vind ik zeker qua uiterlijk een verbetering. Ik vind de producten er mooi en luxe uitzien. Daarnaast vind ik het ook leuk dat ze hebben gekozen voor een paarse verpakkingen en de bijzondere driehoekige vormen. Heel uniek! De producten zelf vind ik in gebruik prima. Ik vind het leuk dat de paarse kleur zo subtiel is, waardoor hij goed draagbaar is.

De Dr. Hauschka Volume Mascara is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor een prijs van €19,50 en de Dr. Hauschka Eyeshadow is verkrijgbaar voor een prijs van €12,50. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in de webshop van Dr. Hauschka.

De producten uit dit artikel heb ik ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees mijn disclaimer.