maybelline bouncy blush pink frosting
Normaal gesproken spreken cream blushes mij niet echt aan, maar terwijl ik een nieuwe BB cream kocht, kreeg ik er een gratis blush bij. Toch was ik wel benieuwd geworden na deze blush. Ik kwam er namelijk achter dat het net wat anders is dan een cream blush. Wat er anders is, lees je in de review.

maybelline bouncy blush pink frosting
De verpakking is vrij klein. Het is een rond stevig doosje met een transparante deksel en de blush staat bol in de verpakking. Deze Maybelline Bouncy Blush is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Namelijk in maar liefst 10 verschillende kleuren. Zelf had ik geen keuze, want deze kleur kreeg ik er gratis bij. De kleur is Pink Frosting 10. Dit zijn alle tien de kleuren: 05 Fresh Pink, 10 Pink Frosting, 15 Rose Petal, 20 Peach Satin, 30 Candy Coral, 40 Pink Plum, 45 Orchid Hush, 50 Plum Wine, 60 Coffee Cake en 70 Hot Tamale. In Amerika waren deze blushes een enorme hype toen ze net uitkwamen dus ik ben benieuwd.

maybelline bouncy blush pink frosting

Als je met de vinger over blush gaat, dan voelen ze erg bijzonder aan. Zoals de naam al zegt voelen ze bouncy aan. Ze zijn heel zacht en het voelt alsof ze licht terugveren. Ze zijn een klein beetje creamy en voelen luchtig aan. Heel bijzonder en lastig om uit te leggen.

maybelline bouncy blush pink frosting
Hier zie je de swatch op mijn arm. De pigmentatie is prima. Voor een blush hoef ik persoonlijk niet een enorm pigment omdat het dan alleen maar lastiger is om aan te brengen. Ik hou er wel van en ik vind hem er goed uitzien. De kleur vind ik mooi, ookal gaat mijn voorkeur uit naar een wat meer koraal achtige kleur.

maybelline bouncy blush pink frosting
Links zie je mijn gezicht zonder blush en rechts met. Je ziet al een behoorlijk verschil van wat blush met je gezicht kan doen.

maybelline bouncy blush pink frosting
De blush breng ik het liefste aan met een stippling brush. Ik merk dat ik dit het prettigste vind werken en het daardoor ook egaal eruit komt te zien. De blush is makkelijk op te bouwen en brengt stukken makkelijker aan dan een cream blush. De blush oogt heel natuurlijk en mat op mijn gezicht.

maybelline bouncy blush pink frosting
De kleur van de blush vind ik uiteindelijk toch niet heel geslaagd. Voor mijn gezicht vind ik het te natuurlijk lijken en lijkt het net alsof ik van buiten kom met de kou. Daarom vind ik bij mijn gezicht een koraal kleur beter staan. Uiteindelijk zal ik dus om die reden deze blush niet heel vaak pakken.

maybelline bouncy blush pink frosting
Voor de rest vind ik het een prima blush. Het is even wennen met aanbrengen, maar daar ben je al wel snel aan gewend. Het product lijkt zelf eigenlijk helemaal niet op een cream blush en dat had ik wel verwacht. Een prima leuke en mooie blush vind ik het!

maybelline bouncy blush pink frosting
Op dit moment heb ik de blushes eigenlijk nog niet in Nederland gezien, of ik heb eroverheen gekeken. De blush prijs ligt tussen de €6,- en €9,-.