YSL Black Opium Parfum Review
Yves Saint Laurent was naar mijn idee wel het merk wat het meest opviel tussen alle nieuwe parfums. Overal zag ik de Yves Saint Laurent Opium parfums en haar Limited Edition’s voorbij komen. Omdat ik nog lekker veel cadeaubonnen had liggen, was het voor mij de tijd om eens een nieuw parfum uit te zoeken. Uiteindelijk is het dus het Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Parfum geworden en ik ga je vertellen waarom deze het is geworden.

YSL Black Opium Parfum Review
De verpakking alleen al is een enorm pluspunt. De flacon vind ik er prachtig uitzien met de zwarte details en de cirkel met de naam in het midden. Heel bijzonder en onwijs mooi. Ook het doosje ziet er daarbij prachtig uit met deze kleurende details en glitterende letters. In de winkel heb ik meerdere varianten van Black Opium geroken, maar uiteindelijk is het Nuit Blanche geworden.

YSL Black Opium Parfum Review
Dit parfum is een kruidige, warme, aanwezige, avondgeur. Ik benoem hem als avondgeur, omdat dat naar mijn idee herkenbaar kan zijn, maar zelf draag ik hem ook gewoon voor overdag. In vergelijking met de ‘normale’ versie van Black Opium, verschilt hij niet veel. Toch had ik het idee dat deze geur iets warmer en kruidiger was. Black Opium Nuit Blanche vind ik een heerlijk geur en is een typische geur die bij mij past. Dit is echt een geur die je moet gaan ruiken als bijvoorbeeld Thierry Mugler Alien of Esprit Simply You een favoriet van je is.

Topnoten: zijdezachte rijst, bourbon peper en oranjebloesem absolute;
Hartnoot: Black Opium koffie;
Basisnoten: vanille absolute, sandelhout en witte muskus.

YSL Black Opium Parfum Review

Black Opium Nuit Blanche

Black Opium Nuit Blanche van Yves Saint Laurent is onder andere verkrijgbaar via Douglas. De 50 ml variant is daar op dit moment verkrijgbaar voor een prijs van €76,-. De geur is ook verkrijgbaar in andere Limited Edition soort en als Eau de Toilette.