Black Opium Nuit Blanche Yves Saint Laurent Parfum Review

YSL Black Opium Parfum Review
Yves Saint Laurent was naar mijn idee wel het merk wat het meest opviel tussen alle nieuwe parfums. Overal zag ik de Yves Saint Laurent Opium parfums en haar Limited Edition’s voorbij komen. Omdat ik nog lekker veel cadeaubonnen had liggen, was het voor mij de tijd om eens een nieuw parfum uit te zoeken. Uiteindelijk is het dus het Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Parfum geworden en ik ga je vertellen waarom deze het is geworden.

YSL Black Opium Parfum Review
De verpakking alleen al is een enorm pluspunt. De flacon vind ik er prachtig uitzien met de zwarte details en de cirkel met de naam in het midden. Heel bijzonder en onwijs mooi. Ook het doosje ziet er daarbij prachtig uit met deze kleurende details en glitterende letters. In de winkel heb ik meerdere varianten van Black Opium geroken, maar uiteindelijk is het Nuit Blanche geworden.

YSL Black Opium Parfum Review
Dit parfum is een kruidige, warme, aanwezige, avondgeur. Ik benoem hem als avondgeur, omdat dat naar mijn idee herkenbaar kan zijn, maar zelf draag ik hem ook gewoon voor overdag. In vergelijking met de ‘normale’ versie van Black Opium, verschilt hij niet veel. Toch had ik het idee dat deze geur iets warmer en kruidiger was. Black Opium Nuit Blanche vind ik een heerlijk geur en is een typische geur die bij mij past. Dit is echt een geur die je moet gaan ruiken als bijvoorbeeld Thierry Mugler Alien of Esprit Simply You een favoriet van je is.

Topnoten: zijdezachte rijst, bourbon peper en oranjebloesem absolute;
Hartnoot: Black Opium koffie;
Basisnoten: vanille absolute, sandelhout en witte muskus.

YSL Black Opium Parfum Review

Black Opium Nuit Blanche

Black Opium Nuit Blanche van Yves Saint Laurent is onder andere verkrijgbaar via Douglas. De 50 ml variant is daar op dit moment verkrijgbaar voor een prijs van €76,-. De geur is ook verkrijgbaar in andere Limited Edition soort en als Eau de Toilette.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche
 • Verpakking
 • Geur
 • Houdbaarheid
4.5
Verzenden
User Review
5 (1 vote)
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

5 Reacties

 1. 9 oktober 2018 / 18:14

  Heerlijke geur is dit! Ook de verpakking is echt prachtig ja 😍👌

 2. 10 oktober 2018 / 14:17

  Wauw deze ziet er qua verpakking nog mooier uit dan het origineel. Ik ben zelf groot, groot fan van YSL Black Opium dus ik ga deze zeker eens ruiken binnenkort!

 3. 12 oktober 2018 / 18:08

  Echt jouw foto’s! Kan je me niet een cursus geven? haha! Ik vind dit ook wel een lekkere geur maar nog nooit gekocht.

  • Daniëlle
   Auteur
   22 oktober 2018 / 17:32

   Dankjewel voor je compliment lieve Mariska! Je mag langskomen hoor, haha! ☺️

 4. chucky1012
  20 oktober 2018 / 11:14

  Deze heb ik op mijn wishlist gezet…
  Prachtige flacon en heerlijke geur 👌