Afgelopen zomer heb ik eens mijn wenkbrauwen laten bijwerken bij de Douglas. Ze had ze geëpileerd, gewaxt en bijgetekend. Dat laatste had ze gedaan met een potloodje van Anastasia. Ik liet mijn wenkbrauwen bijwerken in het begin van de avond en ik kon de hele avond niets anders doen dan naar mijn wenkbrauwen kijken. Ze zagen er echt mooi uit en ik wilde graag dat potloodje van Anastasia wat ze gebruikte. Tot nu toe heb ik die nog steeds niet aangeschaft, maar wel heb ik een ander product van Anastasia. Namelijk de Clear Brow Gel en vandaag laat ik mijn mening hierover horen.

Wenkbrauwgel gebruik je om je wenkbrauwen de hele dag mooi in model te laten zitten. Ook blijft de poeder of het potlood waarmee je je wenkbrauwen hebt ingekleurd langer zitten. De verpakking die ik heb is een mini variant. Deze zat namelijk in de Beautybox van de maand september. Mijn verpakking bevat 2,5 ml en de fullsize bevat 7 ml.


Het merk Anastasia Beverly Hills is opgezet door Anastasia zelf. Anastasia is gaan werken in een schoonheidssalon waar ze al snel uitblinkt in haar brow shaping. Binnen twee jaar is haar brow treatment zo populair dat ze haar eigen salon kon openen. Anastasia is de brow-guru in Amerika en is uitgegroeid tot icoon voor het stylen van wenkbrauwen.

De wenkbrauwgel is te vinden in een doosje. In het doosje vind je de gel in een leuke zilverkleurige verpakking. Als je hem open doet dat zie je een spiraal vormig borsteltje. Kleur je wenkbrauwen in met potlood, poeder of gel en breng daarna deze wenkbrauwgel aan.


Hiervoor gebruikte ik af en toe een wenkbrauwgel met een kleurtje, maar persoonlijk vond ik dat niet fijn werken. Daarna heb ik dus tijden geen wenkbrauwgel meer gebruikt. Of ik verschil merk zonder of met wenkbrauwgel?! Absoluut! Mijn wenkbrauwharen blijven prima op een plek en gaan niet meer warig zitten. Ook geeft het een long-lastig effect voor mijn wenkbrauwpoeder. Op warme dagen vervaagde mijn wenkbrauwpoeder nog wel en was het echt een must om ze bij te werken als ik in de avond nog weg wilde. Nu is dat helemaal niet meer nodig. Ook mijn wenkbrauwpoeder blijft de hele dag goed op zijn plek. Je ziet niks van de wenkbrauwgel, maar je merkt het absoluut wel.

Telkens als ik ’s avonds mijn make-up eraf haal dan zitten mijn wenkbrauwen nog perfect. Elke keer verbaas ik me er weer over. Een foto lijkt me niet van toepassing, omdat je niet veel van de gel ziet. Wel weet ik dat het dus echt een must is om te investeren in een goede wenkbrauwgel. Het verschil is namelijk absoluut te zien!

Als je goed voelt dan voel je dat je wenkbrauwen iets harder zijn. Dat is dus de gel die je voelt. Gelukkig zie je dit niet zitten en voel je het ook niet heel erg. Ik ben enorm enthousiast over deze wenkbrauwgel. Hij gaat er in principe pas af met make-up remover. Als je dit niet doet, dan blijft hij echt ontzettend lang zitten.


Deze wenkbrauwgel van Anastasia is verkrijgbaar in acht verschillende tinten waarvan ik de transparante versie heb. Deze Anastasia Clear Brow Gel is te koop voor een prijs van €27,95 en is onder andere te koop bij Douglas.

x Daniëlle