Anastasia Clear Brow Gel


Afgelopen zomer heb ik eens mijn wenkbrauwen laten bijwerken bij de Douglas. Ze had ze geëpileerd, gewaxt en bijgetekend. Dat laatste had ze gedaan met een potloodje van Anastasia. Ik liet mijn wenkbrauwen bijwerken in het begin van de avond en ik kon de hele avond niets anders doen dan naar mijn wenkbrauwen kijken. Ze zagen er echt mooi uit en ik wilde graag dat potloodje van Anastasia wat ze gebruikte. Tot nu toe heb ik die nog steeds niet aangeschaft, maar wel heb ik een ander product van Anastasia. Namelijk de Clear Brow Gel en vandaag laat ik mijn mening hierover horen.

Wenkbrauwgel gebruik je om je wenkbrauwen de hele dag mooi in model te laten zitten. Ook blijft de poeder of het potlood waarmee je je wenkbrauwen hebt ingekleurd langer zitten. De verpakking die ik heb is een mini variant. Deze zat namelijk in de Beautybox van de maand september. Mijn verpakking bevat 2,5 ml en de fullsize bevat 7 ml.


Het merk Anastasia Beverly Hills is opgezet door Anastasia zelf. Anastasia is gaan werken in een schoonheidssalon waar ze al snel uitblinkt in haar brow shaping. Binnen twee jaar is haar brow treatment zo populair dat ze haar eigen salon kon openen. Anastasia is de brow-guru in Amerika en is uitgegroeid tot icoon voor het stylen van wenkbrauwen.

De wenkbrauwgel is te vinden in een doosje. In het doosje vind je de gel in een leuke zilverkleurige verpakking. Als je hem open doet dat zie je een spiraal vormig borsteltje. Kleur je wenkbrauwen in met potlood, poeder of gel en breng daarna deze wenkbrauwgel aan.


Hiervoor gebruikte ik af en toe een wenkbrauwgel met een kleurtje, maar persoonlijk vond ik dat niet fijn werken. Daarna heb ik dus tijden geen wenkbrauwgel meer gebruikt. Of ik verschil merk zonder of met wenkbrauwgel?! Absoluut! Mijn wenkbrauwharen blijven prima op een plek en gaan niet meer warig zitten. Ook geeft het een long-lastig effect voor mijn wenkbrauwpoeder. Op warme dagen vervaagde mijn wenkbrauwpoeder nog wel en was het echt een must om ze bij te werken als ik in de avond nog weg wilde. Nu is dat helemaal niet meer nodig. Ook mijn wenkbrauwpoeder blijft de hele dag goed op zijn plek. Je ziet niks van de wenkbrauwgel, maar je merkt het absoluut wel.

Telkens als ik ’s avonds mijn make-up eraf haal dan zitten mijn wenkbrauwen nog perfect. Elke keer verbaas ik me er weer over. Een foto lijkt me niet van toepassing, omdat je niet veel van de gel ziet. Wel weet ik dat het dus echt een must is om te investeren in een goede wenkbrauwgel. Het verschil is namelijk absoluut te zien!

Als je goed voelt dan voel je dat je wenkbrauwen iets harder zijn. Dat is dus de gel die je voelt. Gelukkig zie je dit niet zitten en voel je het ook niet heel erg. Ik ben enorm enthousiast over deze wenkbrauwgel. Hij gaat er in principe pas af met make-up remover. Als je dit niet doet, dan blijft hij echt ontzettend lang zitten.


Deze wenkbrauwgel van Anastasia is verkrijgbaar in acht verschillende tinten waarvan ik de transparante versie heb. Deze Anastasia Clear Brow Gel is te koop voor een prijs van €27,95 en is onder andere te koop bij Douglas.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

33 Reacties

 1. 7 oktober 2014 / 07:19

  Oehh mooi product! Alleen de prijs vind ik beetje te hoog voor een brow gel dan gebruik ik liever die van Catrice x

 2. 7 oktober 2014 / 07:28

  Wauw wat een smak geld zeg, goedemorgen! Ik gebruik er nu eentje van de Hema voor 2,50 die prima zijn werk doet (niet fantastisch, maar wel goed). Dus nee, ondanks dat ik het graag zou proberen is dit toch wel een beetje te hoog gegrepen. xxx Lucinda

 3. 7 oktober 2014 / 07:58

  Ik heb hem ook liggen maar ik weet niet of het wat voor mij is, moet hem nog testen, mooie foto’s heb je weer gemaakt!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:03

   Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden Saskia! Dankjewel <3

 4. 7 oktober 2014 / 08:05

  Lijkt me een goed en fijn product! Toch sla ik hem ook vanwege de prijs even over.. ik gebruik nu die van Catrice en die bevalt eigenlijk ook wel goed.

 5. 7 oktober 2014 / 08:05

  Dit product lijkt me super. Ik ben al bekend met Anastasia ik heb hier zelf een poeder wenkbrauw set van. Fijne review en mooie product foto’s. Liefs

 6. 7 oktober 2014 / 08:23

  Oh ik ben echt dol op Anastasia! Op het moment is de Brow Wiz onderweg en ik kan niet wachten om ‘m te testen!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:02

   Daar heeft die vrouw dus ook mijn wenkbrauwen mee ingevuld. Twijfelde nog om hem te kopen. Ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden!

 7. 7 oktober 2014 / 09:23

  Lijkt me een hele fijne! Ik gebruik momenteel de wenkbrauwgel van de Hema, dat is ook zeker een aanrader.

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:02

   Als die op is, dan kan ik die van de Hema wel gaan proberen!

 8. 7 oktober 2014 / 10:21

  Hij lijkt me erg fijn, maar wel een beetje jammer van de prijs..

 9. 7 oktober 2014 / 10:49

  Klinkt als een erg fijn product zeg. Wat leuk dat je een wenkbrauwbehandeling had laten doen bij Douglas. Zo mooi altijd <3

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:01

   Mijn wenkbrauwen zaten echt perfect naar mijn idee. Ze had ze echt heel mooi ingekleurd en bijgewerkt. Was er ook wel heel blij mee. Mag ze wel elke ochtend bij mij komen doen.

 10. 7 oktober 2014 / 10:53

  Wat een mooi product! Ik vind het altijd zo jammer dat je wenkbrauwen er hard van worden!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:00

   Ja dat is wel een klein nadeel. Gelukkig merk ik daar zelf niet heel erg veel van en valt het bij mij niet heel erg op.

 11. 7 oktober 2014 / 11:06

  Naar dit product was ik heel benieuwd. Heel mooi! Jammer dat het zo’n hoge prijs is.

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 20:00

   Ja dat vind ik ook wel ontzettend jammer! Ben wel blij dat ik hem dus via de Beautybox heb gekregen.

 12. 7 oktober 2014 / 11:18

  Mag ik heel even zeggen dat je echt prachtige foto’s hebt gemaakt? :D

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 19:59

   Dat vind ik echt heel erg lief om te horen! Dankjewel <3

 13. 7 oktober 2014 / 12:13

  Ik heb hem ook en nog niet gebruikt. Binnenkort maar een keertje doen!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 19:59

   Moet je zeker doen. Ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden :)

 14. 7 oktober 2014 / 13:17

  Ik moet hem nog testen, maar hij lijkt me fijn

 15. 7 oktober 2014 / 17:25

  Hmm, dit zou misschien wel iets voor mij zijn, aangezien mijn wenkbrauwen een eigen wil hebben! Ik ga het eens testen bij de douglas en dan de hele dag door de stad lopen, dan voorkom ik een miskoop mocht het niet werken! Dankje!
  Liefs, Ypie

  • Daniëlle
   Auteur
   7 oktober 2014 / 19:58

   Dat is slim! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden en of je hem uiteindelijk zal kopen! :)

 16. 7 oktober 2014 / 18:36

  Ik ben altijd blijven plakken bij de wenkbrauwgel van essence, wat me nog steeds goed bevalt. Deze lijkt me ook erg fijn !

 17. 7 oktober 2014 / 20:05

  Wow dit lijkt me wel een geweldig product :D x

 18. 7 oktober 2014 / 20:16

  Thanks voor de tip! Ik gebruik er nu eentje van Benefit maar als die op is ga ik zeker eens voor deze kijken :)

 19. 7 oktober 2014 / 22:11

  Ik heb nog nooit een eyebrowgel gebruikt, maar ik zou het toch eens moeten gaan doen….het lijkt mij heel erg handig!

 20. 9 oktober 2014 / 22:43

  Hij klinkt heeel fijn, maar de prijs is niet mis! Gelukkig heb ik niet veel baat bij een clear browgel hihi :P