winactie knijp
Het is eindelijk zomer en dat betekent dat de sleehakken, de slippers en de sandalen weer uit de kast gehaald kunnen worden. We kunnen onze voeten weer laten zien! Vandaag maak je op mijn blog kans op een Kneipp Voetverzorging Pakket. Tijd voor een winactie!


Bekijk bovenstaande video voor meer informatie over deze winactie.

Bekijk hier de review van de Kneipp producten.

Hoe doe je mee met deze winactie?

– Abonneer je op mijn YouTube kanaal
– Like bovenstaande video
– Volg Kneipp op Instagram.
– Laat een reactie achter onder de video waarin je vertelt wat je hebt gedaan om kans te maken.

Extra kans maken!

Je hoeft maar weinig te doen om kans te maken, maar je kan je kansen nóg groter maken. Deze stappen zijn niet verplicht.

– Volg daniellespringer op Instagram (+1)
– Volg makemeblushnl op Instagram (+1)
– Like Make Me Blush op Facebook (+1)
– Volg Make Me Blush op Twitter (+1)
– Tweet het volgende op Twitter: “Maak kans op een Kneipp voetverzorgingspakket via @makemeblushnl. https://www.youtube.com/watch?v=qBuTdQYGDSc” (+1)
– Deel het bericht via Facebook (+1)

Als je meedoet gaat je naam in een ‘pot’. Bij de extra kansen zie je bij iedere kans een +1 erachter staan. Dit houdt in dat je naam 1 keer extra in deze ‘pot’ komt. Zodra de winactie verlopen is, wordt er willekeurig iemand uit de ‘pot’ gekozen en die wint! Als je meedoet met deze winactie, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die in de disclaimer staan.

Meedoen aan deze winactie kan voor inwoners van Nederland en België t/m 9 juli 2017. De winnaar wordt 10 juli bekend gemaakt onder de video, op Instagram Stories en Twitter. Als je onder de 18 jaar bent, vraag dan toestemming aan je ouders.